Erzurumlulardan Kursiyerlere Moral Gecesi

Erzurumlulardan Kursiyerlere Moral Gecesi

Erzurumlular Derneği, dernek bünyesinde verilen ve halen devam eden İngilizce kursuna katılan 48 kursiyer için Erzurum’dan gelen aşıkların da katıldığı bir moral gecesi düzenledi.

Erzurumlular Derneği tarafından başlatılan ve 48 kursiyerin katıldığı İngilizce kursu devam ederken, dernek yönetimi kursiyerlere moral olması için önceki akşam Erzurum’dan gelen iki aşığın da katıldığı bir program düzenledi. Programa kursiyerlerin yanı sıra dernek üyeleri de katıldı.

 

Programla ilgili bir açıklama yapan Erzurumlular Derneği Başkanı Hüseyin Döngel, dernek bünyesinde İngilizce kursu verdikleri kursiyerler için bir moral gecesi düzenlediklerini ifade ederek, “Programımız için Erzurum’dan Aşık İhsan Yavuzer ve Raif Sağlam gelerek kursiyerlerimizin bu gecesini renklendirdiler. Program sadece kursiyerler için de değil, üyelerimiz de bu gece eğlenceli bir vakit geçirdiler. Gecemizin kursiyerlere iyi bir moral vereceğine inandık. Şu anda 48 kursiyerimiz var.” dedi.

Teyo Pehlivan Nisan Ayında İnegöl’e Geliyor

Hüseyin Döngel, Erzurum’un meşhur yalan makinesi Teyo Pehlivanı Nisan ayında İnegöl’de düzenleyecekleri bir programda İnegöllülerle buluşturacaklarını dile getirerek, “Nisan’ın 7’sinde düzenleyeceğimiz programla Erzurum’un meşhur yalan makinesi Teyo Pehlivanı İnegöl halkıyla buluşturacağız. Programımız kapalı spor salonunda yapılacak. Amacımız dernekçiliği oyun ve kâğıttan kurtararak sosyal faaliyetlerle ayakta tutmak.” diye konuştu.

23 Mart’ta İnegöllü İş Adamları Erzurum’a Gidecek

Hüseyin Döngel; 23 Mart’ta İnegöllü iş adamlarının katılımıyla Erzurum gezisi düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.  



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24