ERZURUMLULARIN YENİ BAŞKANI ALİ TOPRAK OLDU

ERZURUMLULARIN YENİ BAŞKANI ALİ TOPRAK OLDU

Mevcut başkan Hüseyin Döngel’in başkan adayı olmadığı İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Olağan Kongresi’nde başkanlığa Ali Toprak seçildi. Dernek üyeleri yaptığı icraatları nedeni ile Döngel’i sert bir dille eleştiri.

 

İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Olağan kongresi önceki akşam dernek binasında gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Hüseyin Döngel yeniden aday olmazken, yeni başkan Ali Toprak oldu. Genel Kurulun dilek ve temenniler bölümünde ise dernek üyeleri eski başkan Hüseyin Döngel’i sert bir dille eleştirileri yağmuruna tuttular.

 

HİÇ KİMSEYİ AYIRMADIK

Kongrenin dilek ve temenniler bölümünde konuşan İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği eski Başkanı Hüseyin Döngel, “28 aylık iyi veya kötü çalışmalarımız oldu. Sizde bunları kabul ettiniz. İnşallah bizden sonra gelecek arkadaşlarda bizim bıraktığımız yerden devam ederler ve daha güzel faaliyetler yaparlar. Biz de onlara elimizden geldiği kadar destek vereceğiz. Dernek sadece yöneticilerin değil tüm hemşerilerimizindir. Derneğin yönetimi sadece yöneticilere bırakılırsa zorluk çekerler. Herkesin elini taşın altına koyması lazım. Bize elit tabakaya hizmet ettiniz dendi, ancak biz hiç kimseyi ayırmadık. Bazı konuşulacak şeyleri burada konuşmak doğru olmaz. Dernekte Erzurumlulara yakışmayan hareketler yapıldı. Bu insanları kendi vicdanları ile baş başa bırakıyorum. Biz düzenlediğimiz gezilerde kimseyi ayırt etmedik. Erzurum’a 750 liraya gezi düzenledik ancak 80 kişilik kontenjanın 30 kişisini doldurabildik” dedi.

 

ASGARİ ÜCRET KAÇ PARA BİLİYOR MUSUN?

Başkan Hüseyin Döngel’in konuşmasın ardından dernek üyelerinden Hakan Telli düzenlenen gezilerin maliyetinin çok yüksek olduğunu söyleyerek Döngel’i eleştirdi. Telli, “Başkan sen asgari ücretin ne kadar olduğunu biliyor musun? Asgari ücret 800 lira sen 750 liraya gezi düzenliyorsun. Bizi burada dışladınız. Erzurumlular başka derneklere gitmeye başladı. Sen sabah gelip odana çekiliyorsun akşam olunca gidiyorsun. Devlet memuru gibisin. Dernek üyeleriyle sohbet edip oturmadın” ifadelerini kullandı.

 

YENİ YÖNETİMİ KISA ZAMANDA TANITACAĞIZ

Dilek ve temenniler bölümünde son olarak Erzurumlular Derneği yeni Başkanı Ali Toprak söz aldı. Kongrenin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Toprak, “Yeni bir yönetim yaptık. İnşallah ileriye dönük farklı projelerimiz olacak. Mütevazi bir kongre yaptık. Kısa zamanda yeni yönetimimizi herkese tanıtacağız” açıklamalarında bulundu.

YENİ YÖNETİM

Dilek ve temenniler bölümün ardından yapılan oylamada Hüseyin Döngel’den boşalan başkanlık koltuğuna Ali Toprak, yönetim kurulu üyeliğine de Dursun Kahveci, Lokman Doğan, Mahmut Durmuş, Mehmet Döngel, Recep Göze, Metin Keskin, Abbas Çelik, İhsan Alaeddinoğlu, Mehmet Salim, Fatih Dilber, Fatih Öztürk ve Mennan Baran getirildi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00