www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

"EŞGÜDÜMLÜ HAREKET EDİYORUZ"

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa'nın 17 ilçesinde farklılıklar görüyoruz Çünkü Bursa`da bürokrasi ve siyaset kol kola eşgüdümlü hareket ediyor."dedi.

 

Önceki gün gerçekleştirilen ziyaret esnasında fuarı gezerek firma sahipleriyle istişarelerde bulunan Vali Karaloğlu'na, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Jandarma Komutanı Uğur Baş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan da eşlik etti.

BÜROKRASİ-SİYASET KOL KOLA

Vali Münir Karaloğlu`nun geniş tecrübesi bulunduğunu ve her zaman bu tecrübeden yararlandıklarını belirten AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Sayın Valimiz özel sektör mantığını çok iyi yakalamış. Çok değerli bir devlet adamımız. Kendisinden son derece istifade ediyoruz. Görüş ve önerilerini her zaman dikkate alıyoruz. Çünkü biri ilin Valisi eğer o ile hedef koyabiliyorsa, o ilin işadamlarına, insanlarına eğer bir vizyon verebiliyorsa hakikaten o ilde çok ciddi ilerlemeler, ileriye doğru adımlar atılıyor. Bir yılı aşkın süredir, sadece İnegöl`ümüzde değil, Bursa'nın 17 ilçesinde farklılıklar görüyoruz Çünkü bürokrasi ve siyasetin kol kola eşgüdümlü olarak hareket etmeninin faydalarını gördük. Görmeye de devam edeceğiz. Bizim özellikle İnegöl`de işadamlarına verdiği değerin her geçen gün artıyor olması, Sayın Valimizin sık sık ziyaret edip, artık arkadaşlarımızı ismen biliyor olması ve ismen hitap ediyor olması, hakikaten büyük avantaj. Ben bir İnegöllü olarak, bir Bursalı milletvekili olarak müteşekkirim.” dedi.

İNEGÖL, DÜNYADA İSMİNDEN SÖZ ETTİRDİ

İnegöl`ün her geçen gün kendini geliştirdiğini ve profesyonelleştiğini belirten Bursa Valisi Münir Karaloğlu ise, İnegöl sadece Türkiye`de değil, dünyada da mobilya üretimi konusunda isminden söz ettirdi. Her geçen gün mobilyanın sadece üretildiği değil, tasarlandığı ama aynı zamanda modern tekniklerle pazarlandığı da bir şehir. Mobilyayı iç ve dış piyasada daha profesyonel pazarlama mantığıyla, MODEF yılda iki defa fuar düzenliyor. 7 Nisan'daki açılışta bulunamamıştım. Bugün fuarı ziyaret edip, üreticilerimize, fuarda bulunan işadamlarımıza, hayırlı fuarlar demek için buradayız. Sayın Milletvekilimiz ile hafta içi bugünü kararlaştırmıştık. Geldik, gördük.  Şu anda canlı bir fuar var. Vatandaşımızın ilgisi güzel… İnşallah bu fuardan da üreticilerimi, İnegöllü mobilyacılarımız kazançlı çıkar. Onlar kazandıkça biz biliyoruz ki İnegöl kazanacak. Onlar kazandıkça biliyoruz ki Bursa kazanacak. Onlar kazandıkça Türkiye kazanacak. Türkiye büyüyecek, Türkiye yeni Türkiye olacak. Öyle inanıyoruz. Ben fuarda emeği olan İnegöl Belediyemize, MODEF yöneticilerine, İnegöl Bursa Milletvekilimiz Hüseyin Beye çok teşekkür ediyorum. Bütün katılımcılara bol kazanç diliyorum. Ben İnegöl'ün geleceğinin bundan daha iyi olacağını görüyorum. Sabah Mobiliyum Mağazası'nı da gezdik. Gerçekten mobilya konusunda İnegöl her geçen gün daha profesyonel olmaya yaklaşıyor. Daha ayağı yere basan sağlam kuruluşlar oluşuyor. Bu da bizi memnun ve mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19