www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

EŞİNİ VE ÇOCUKLARINI BALKONA KİLİTLEDİ

EŞİNİ VE ÇOCUKLARINI BALKONA KİLİTLEDİ

Cinnet geçiren baba, eşini ve iki çocuğunu 3. kattaki evlerinin balkonuna kilitledi. Mağdur eşin polise haber vermesi üzerine kadın ve çocuklar itfaiye yardımıyla balkondan kurtarılırken, cinnet getiren eş ise gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre olay; önceki gün saat 14.00 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi Bilican sokakta meydana geldi. Mücahit S. isimli şahıs, evde bulunduğu sırada cinnet getirince eşi Nuriye S. ve iki çocuğu Muhammet ile Recep’i balkona çıkardı. Balkonun kapısını kilitleyen koca, eve girdi.

KADIN CE ÇOCUKLARI İTFAİYE KURTARDI

Bir süre balkonda çocuklarıyla birlikte mahsur kalan Nuriye S, 155 polis imdatı arayarak durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler kapıyı açmak istediler. Ancak cinnet getiren eş dairenin kapısını da içeriden kilitleyerek polislere engel oldu. Balkonda mahsur kalan kadın ve çocukları ile cinnet getiren kocayı dışarı çıkarmak için bir süre ikna etmeye çalışan polis, başarılı olamayınca kadın ve çocukları olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri merdivenli araç yardımıyla balkondan indirdi.

POLİS DE BALKONDAN GİRDİ

Emniyet ekipleri de kilitli balkon kapısını kırarak evdeki cinnet getiren Mücahit S’Yİ yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan eş İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirilerek burada alınan raporun ardından karakola götürüldü.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19