EŞİNİN CENAZESİNE GİDERKEN KAZA YAPTI

EŞİNİN CENAZESİNE GİDERKEN KAZA YAPTI

Kayseri’de motosikletiyle beton mikserine çarparak yaşamını yitiren eşinin cenazesine katılmak için Bursa’ya giden Prof. Dr. Oya Levendoğlu Öner`in de içinde bulunduğu otomobil, İnegöl’de kaza yaptı. Kazada yaralanan acılı eş, hastanede

Kayseri Erciyes Üniversitesi Müzik Bölümü öğretim görevlilerinden 36 yaşındaki Yrd. Doç. Dr. Afşin Öner, Kayseri`de geçen Salı günü kullandığı motosiklet ile beton mikserine çarparak yaşamını yitirmişti. Yrd. Doç. Dr. Afşin Öner için önceki gün görev yaptığı Erciyes Üniversitesi`nde tören düzenlendi.

 

CENAZEYE GİDERKEN İNEGÖL’DE KAZA YAPTILAR

Törenden sonra, Öner`in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi olan Bursa`ya gönderilirken, eşi Prof. Dr. Oya Levendoğlu Öner, annesi Rukiye Levendoğlu, eniştesi Barış Baran, yakını Paşalı Sare Uysal ve Kemal Karlıdağ 34 DB 6255 plakalı otomobil ile Bursa`ya gitmek üzere yol çıktı. Otomobil, saat 03.00 sıralarında, İnegöl- Bursa karayolunun 3`üncü kilometresinde, henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Kazada, araçta bulunan 5 kişi hafif yaralandı. İnegöl Devlet Hastanesi`ne kaldırılan ve bacağından yaralanan, iç kanama geçirmesinden şüphelenilen Prof. Dr. Oya Levendoğlu Öner, bir süre müşahede altında tutulduktan sonra, bacağı sarılı olarak diğer yakınlarıyla birlikte taburcu edildi.

 

TAZİYELERİ SANDALYEDE KABUL ETTİ

Yrd. Doç. Dr. Afşin Öner için dün Ataevler Edebali Camisi`nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Yrd. Doç. Dr. Afşin Öner`in kaza geçiren eşi, annesi, babası, kayınvalidesi, akrabaları, Kayseri`den gelen arkadaşları ve öğrencileri katıldı. Cenaze töreninde çocuklarının acısına dayanamayan anne Elçin Öner ile baba Serdar Öner gözyaşlarını tutamazken, eşi Prof. Dr. Öner ise geçirdiği kaza nedeniyle ayakta duramadığı için cami avlusunda sandalyede gözyaşı döküp, taziyeleri kabul etti.

Yrd. Doç. Dr. Afşin Öner`in cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı`nda toprağa verildi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07