EŞİT MESAFEDEYİM

EŞİT MESAFEDEYİM

Eşref Güç’ü desteklediği iddia edilen İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, yaptığı açıklamada, İnegölspor’a başkan adayı olan herkese eşit mesafede olduğunu söyledi.

İnegölspor Başkan adaylığını dün resmen açıklayan Eşref Güç, önceki gün bir yerel gazeteye yaptığı açıklamasında İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz’ın kendilerine destek verdiğini ifade etmişti. Eşref Güç’ün “İlhan kardeşimiz bizim yanımızda, bizi destekliyor” şeklindeki açıklamasının ardından İnegölspor mevcut Başkanı İlhan Korkmaz da dün bir açıklama yaptı.

 

İKİSİ DE BİRBİRİNDEN DEĞERLİ

Başkanlık için yola çıkan iki adaya da başarılar dilediğini belirten Korkmaz, “İkisi de birbirinden değerli insanlar. İkisiyle de aynı yönetim içerisinde çalışma imkanım oldu. Yücel Demir’le 1 yıl, Eşref Güç’le 3 yıl birlikte çalıştık. Bu işin içerisinde olan, işin mutfağında olan insanlar” dedi.

 

KİMSEYİ DESTEKLEMİYORUM, AMA İKİSİNİN DE KARŞISINDA DEĞİLİM

Daha önce yaptığı açıklamaları hatırlatarak konuşmasını sürdüren Korkmaz, “Ben daha önceki açıklamalarımda da şunu söylemiştim; iki adayın ikisine de eşit mesafedeyim. Kongre akşamı ikisi içerisinden seçilecek başkan, hepimizin başkanıdır. Biz seçilen kişinin her zaman arkasında ve yanında olmamız gerekir. Bu anlamda benim herhangi birine şunu destekliyorum demem mümkün değil. Ama ikisinin de karşısında değilim. İki adayımız da projelerini kaynaklarıyla birlikte açıklarlar, kongre akşamı da delegeleri ikna eden seçilir. Seçilen Başkan hepimizin Başkanıdır. Bundan sonra onun yanında yer alırız” diye konuştu.

 

EŞREF GÜÇ BRİ ADIM ÖNDE

Başkan Korkmaz, şuan itibariyle Eşref Güç’ün bir adım önde olduğunu da vurgulayarak şöyle devam etti: “Yücel Demir’in listesinde kimler olduğunu şuanda bilmiyorum. Ama Eşref Güç’ün listesi bir adım önde başlıyor yarışa. 3 yıldır camianın içerisinde olmasının verdiği bir avantaj var. Aday olmak istediğiyle ilgili de son zamanlarda bilgim oldu. Bir şeyler konuştuk. Ama ben ikisine de başarılar diliyorum. İkisi de değerli insanlar. Kongre akşamı, üzerine basarak söylüyorum kaynaklarıyla birlikte projelerini açıklasınlar. Kim ikna ederse o seçilir. Şöyle bir söz var; ‘Canım cennet istiyor, ama günahlarım koyvermiyor’. Herkes şampiyon olacak bir takım oluşturmak ister, ama imkanlara göre hareket etmemiz gerekir. Hedef İnegölspor’un başarısıysa, gerisi teferruattır.”



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22