www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Eski bakandan tebrik ziyareti

Eski bakandan tebrik ziyareti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, bir grup milletvekili ile AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen ziyarete i Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı eski bakanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın, Zekeriya Birkan, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

KENDİSİNE YAKIŞANI YAPTI

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, ?AK Parti olarak sorumluluklarımız var. Hep birlikte el birliği ile milletimize çok önemli hizmetler yaptık. Şunları yaptık demenin âlemi yok. Neticede yapmak zorundaydık, milletimiz hak ediyordu. Milletimiz daha iyisini ve güzelini de hak ediyor, biz bunları yapmak durumundayız. Bunu başarabilmemiz için, teşkilatlardan gelen bir büyüğünüz olarak İstanbul İl Başkanlığı dönemimde,  ister özel hayatımızda olsun, ister iş hayatımızda olsun bir defa samimiyet birinci şart. Biz siyaseti milletimiz için yapıyoruz. Bir medeniyet değerlerimiz var. Medeniyet değerlerimizin daha güçlü anlaşılabilmesi için yapıyoruz. Birincisi samimiyet. Hepsinde samimiyetiz, bizim medeniyetimiz büyük bir medeniyet, bu ülke çok büyük bir ülke, bizde bunda çok samimiyiz ama gayretimiz yok bir işe yarar mı?  O zaman gayret. Herkesle iletişim kurabilmek.  Merdivenleri basamak basamak çıkmaya devam edeceğiz. Samimiyet,gayretimiz her geçen gün arttırabiliriz. Bir 3´üncüsü ise duyarlılık? Şikâyet gelecek, bugün çözemedin yarın çözme derdimiz var. Ben çok samimiyim, gayrette var, duyarlılıkta var ama Zekeriya´ya ne gerek var diyemeyiz. Tek başına olanın rahmeti de,bereketi de olmaz. 50 kişinin gayreti duyarlılığımı rahmetlidir, 500 kişimi, peki 5 bin kişinin. O zaman kimseyi dışlamada, kurucu ilçe başkanı, eski ilçe başkanı, eski meclis üyesi. Teşkilatlar yeni bir dinamizmi de yakaladı ama arkadaşlar samimiyetimiz azalırsa kaybetmeye başlarız. Birlik ve berberliğin önemini sevmezsek, bugün İslam dünyasının tek bir sebebi var  ´Müslümanlar birlik değil´. Bugün Müslümanlar birlik olsa neler neler değişir. Dünya 5´ten büyüktür dese, tüm İslam ülkeler, anında her şey değişir.?dedi.

DAVA HAREKETİYİZ

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ise, ?Yeni yönetime seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum. Biz bir siyasi parti değil bir dava hareketiyiz. Biz 16 yıldır hizmet eden bir hareketiz. Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz demek yada bir önceki arkadaşları ihmal etme lüksümüz yok" diye konuştu.

BİLİMSEL TEZE KONU OLACAK İLÇE

İnegöl´ün doktora tezine konu olması gerekir diyen AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, ?25 yıldır avukatlık yapınca avukat arkadaşlar meslektaşlarımızın beyanların aynen katılıyorum der, bende sayın bakanım ve milletvekili arkadaşımın beyanlarına katılıyorum.  İnegöl´ün benim şahsımda yeri ayrı. Ben ilk Bursa´ya geldiğimiz rahmetli Hikmet Şahin ile tanıştık. 94 seçimlerinde İnegöl´de çalıştık. Rahmetli Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olunca 5 yıl hukuk danışmanlığını yaptım. Hemen hemen herkes ile tanıştım, İnegöl, Bursa´daki en önemli ilçelerden biri. İnegöl bir bilimsel teze konu olması gereken bir ilçe. Bu kadar kozmopolit olup ta AK Partimizin yüzde 75-80 alması doktora tezin konu olması gereken ilçe olması gerekir diye düşünüyorum. Yeni seçilen belediye başkanımıza yeni seçilen yönetim kurullarımıza başarılar diliyorum. Bu iş para ve pulla olacak iş değil. Ama siz evinizden çıkarak bizi karşılama nezaketinde bulundunuz. " ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01