www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Eski eşini başından vurmuştu

Eski eşini başından vurmuştu

19 Mart 2018 tarihinde 5 aylık hamile eski eşi Merve P.´yi silahla yanlışlıkla kafasından vurarak ağır yaralayan sanığın yargılanmasına başlanıldı.

5 aylık hamile olan eski eşinin karnındaki bebeğin ölümüne neden olan Hüseyin B. (36), İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde ilk kez hakim karşısına çıktı.

Olay, 19 Mart 2018 tarihinde Turgutalp Mahallesi Şehit Er Mustafa Pehlivanoğlu sokakta bulunan 3 katlı binanın 3. Katındaki dairede meydana geldi. Eski eşi 5 aylık hamile Merve P. (27) İle birlikte yaşayan Hüseyin B. (36) arasında tartışma çıktı. Hamile kadın, eski eşinden beraber gezmek için talepte bulundu. Kadının talebini reddeden adam, bir süre dışarı çıktıktan sonra eve geldi. Evde otururken eski eşinin silahını alan kadın, silahı kendisine doğrulttu. O sırada adam, kadının elindeki silahı almak için isterken silah bir anda ateş aldı. Yanağından giren kurşun kadının kafasının arkasından çıktı. Bir anda şoka giren adam, kanlar içinde yatan kadını kucağına alarak daireden çıkıp alt komşularından yardım istedi. Ağır yaralı kadın, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Alkollü olduğu tespit edilen koca ise apartmanın giriş kapısında bir anda yere düşerek bayıldı. Bayılan adam da ambulansla devlet hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Olaydan 6 gün sonra yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Merve P., karnındaki 5 aylık bebeğini kaybetti. Uzun süren tedavinin ardından yüzde 54 oranında engelli olan Merve P. taburcu edildi.

KAZA İLE OLDU

İlk savunmasını yapan Tutuklu sanık Hüseyin B. ?Olay günü sehpanın üzerine duran silahı Merve almaya çalıştı. Ben elinden almaya çalıştığım sırada silah patladı. Tamamen kazayla oldu. Kesinlikle bilerek vurmadım.? Dedi.

Yüzde 54 oranında fiziki engelli olan Mağdur Merve P. ise savunmasında ?Ne olay öncesini nede sonrası hatırlamıyorum. Ama beni vurduysa Hüseyin B.´den başkası yapmamıştır. Yüzde 54 oranında engelli durumdayım. Karnımdaki çocuğumu kaybettim. Şahıstan davacıyım.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36