?ESKİ İNEGÖLSPOR GERİ GELECEK?

?ESKİ İNEGÖLSPOR GERİ GELECEK?

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, iç sahada oynanacak 2 maçtan6 puan çıkararak takımın kendine olan güvenini ve eski İnegölspor´u geri getirmek istediklerini söyledi.

 

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç, deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları Gümüşhanespor maçını değerlendirdi.

 

NE KADAR PUAN ÇIKARIRSAK O KADAR İYİ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Güç, ?Gümüşhane ilk yarının sondan 5. maçıydı. 4 maç kaldı. Son 4 maçtan da bu kadroyla beraber ne kadar fazla puan alabilirsek, o kadar iyi olacak. Hedefimiz fazla fazla puan almak. Takımımız maalesef istenilen düzeyde değil. Gümüşhane´de de öyleydik. Gümüşhane bizden daha iyi oynadı. Gol pozisyonlarına girdiler. Bizimde 2-3 tane net gol pozisyonumuz vardı. Belki biz atsaydık değişik olabilirdi. Ama maalesef son vuruşlarımızı yapamıyoruz. Sporcu kardeşlerimiz onları da yapsa zaten sahadan galip ayrılmak içten değil. Buna da şükür. Gümüşhane gibi deplasmandan 1 puan almak başarı. Gümüşhane´ye giden takımların çocuğa çok zahmet çekecek. Hem iklimle alakalı hem de Gümüşhane iyi bir takım. Zaten bulundukları yere göre iyi takım olduklarını gösteriyorlar. Biz önce kendimize bakacağız. Biran önce toparlanmamız gerekiyor. Tabi bunları sezon başından beri söylüyoruz. Sezonun ortasına kadar inşallah kayıpsız gitmek istiyoruz. Bilindiği gibi bu hafta ve haftaya iç sahada maçımız var. Bunlarda 6 puan çıkarırsak mükemmel olur. Güvenimiz yerine gelir. Eski İnegölspor´u görürüz inşallah? dedi.

 

SPORCULARIMIZA SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR

Kaleci Tevfik´in Gümüşhane maçında son derece başarılı kurtarılışlar yaptığını belirten Güç, ?Taraftarlarımıza onu anlatmaya çalışıyoruz. Yani bu sadece kaleciler için geçerli değil. Bu İnegölspor´un her futbolcusu için geçerli. 1 hafta kötü 1 hafta iyi olabiliyorlar. Ama bizim İnegölspor olarak sporcu kardeşlerimize sahip çıkmamız lazım. Taraftarların sahip çıkması lazım. Tevfik gerçekten mükemmel maç çıkarttı. 4-5 tane net gol pozisyonunu engelledi. Yani o da topların üstüne gelmesi değil de, gerçekten bilerek kurtarışlar yaptı. Atilla biliyorsunuz sakat. Atilla da onun kadar kaliteli kaleci. İnegölspor´un kale konusunda sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum. Yeter ki böyle oynasınlar, iyi maçlar çıkartsınlar. Defans olarak sıkıntımız var. Defansta çok açık veriyoruz. Zaten sol beke bir çare bulamadık. Sol tarafta çok açığımız var. Sağa bir şekilde çare buluyoruz ama inşallah sola da bir çare bulursak, defans olarak iyi olacağız. Bu sefer kalecilerin de işi kolaylaşacak.Tevfik´i tebrik etmek lazım. Mükemmel bir maç çıkarttı? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68