www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ESKİ KAVŞAKLAR SIKINTI YAŞATIYOR

ESKİ KAVŞAKLAR SIKINTI YAŞATIYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Belediye ve İnegöl AVM bölgesinde yapılan akıllı Kavşaklar, trafik akışını önemli ölçüde rahatlatırken, bazı caddelerde düzenlenmeyen kavşaklar ise sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin en büyük ve ticari potansiyeli en yüksek ilçelerinden İnegöl´deki kavşak düzenleme çalışmalarını 1 yıl önce tamamladı. Büyükşehir Belediyesi´nin yol yapım faaliyetleri kapsamında tamamlanarak trafiğe açılan İnegöl Belediye Önü Kavşağı, İnegöl AVM Önü Kavşağı, Adliye kavşağı ilçenin trafik akışını önemli ölçüde hızlandırıp ve rahatlatırken, yıllar önce yapılan bazı kavşaklarda düzenleme yapılmaması trafiği zora sokuyor.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde araçları ile seyir eden sürücüler, eski kavşaklarla ilgili  ?Biz yıllardır bu ucubenin buraya neden yapıldığını ve nasıl bir diplomaya sahip mühendis tarafından bu kavşağın buraya yapıldığını anlamış değiliz. İlçemizi yöneten idareciler, bu kavşaktan hiç geçmiyorlar mı? Çok merak ediyoruz.? İfadelerini kullandılar.

Adnan menderes Bulvarında bulunun kavşak civarında oturan ev sahipleri ise; ?Sürekli bu kavşakta kazalar meydana geliyor. Yazıktır, günahtır bu kavşağın yapılması ya da düzenlenmesi için illa birilerinin ölmesi mi gerekiyor. Gece oluyor tam yatağımıza yatıyoruz, bir anda sanki bomba patlama sesi gibi bir ses geliyor. Kalkıyoruz bir bakıyoruz yine aynı yerde kaza oluyor. İnegöl´de yaşayanlar bu yolu biliyorlar, ama şehrimize dışardan gelen insanlar bu yolu bilmiyorlar. Dümdüz yolda aynı hızla gelen yabancı sürücüler, kavşağa gelince yol bir anda bitiyor gibi oluyor ve hızını alamayarak ya yol ortasında ucube gibi duran kavşağa çıkıyor yada başka bir araca vuruyor. Yetkililerden ricamız bu kavşağın biran önce düzenlenmesi ve şehrimize yakışacak güzel bir kavşağın yapılmasıdır.? Şeklinde açıklamalarda bulundular.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36