www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ESKİNİN MÜCAHİTLERİ ŞİMDİNİN MÜTEAHHİTLERİ OLDU

ESKİNİN MÜCAHİTLERİ ŞİMDİNİN MÜTEAHHİTLERİ OLDU

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Akdağ, eski milli görüşçülere yüklendi. Saadet Partisi Gençlik Kolları Şubat ayı ilçe divan toplantısında konuşan Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Akdağ, “Bizim ideallerimiz vardı, iddialarımız vardı,

Saadet Partisi İnegöl Gençlik kolları Ocak ayı faaliyetlerinin değerlendirildiği Şubat ayı ilçe divan toplantısı önceki akşam parti lokalinde gerçekleştirdi.

 Programa İlçe Gençlik Kolları başkanı Ramazan Akdağ,  Saadet Partisi Yıldırım Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Yusuf Bayrak, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Av. Fatih Mücahid Berber ve Gençlik Kolları yönetim kurulu ile üyeleri katıldı.

 

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılışında Mevlit Kandili münasebetiyle Peygamber Efendimiz (s.a.v) hayatı ve mücadelesini anlatan bir sinevizyon gösterimi yapıldı.

Bir Zamanlar Mücahit Ağabeylerimiz Vardı

Sinevizyon gösteriminin ardından açılış ve selamlama konuşması yapmak için kürsüye çıkan Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Akdağ, bir zamanlar kendilerinin mücahit ağabeyleri olduğunu, bu abilerinin Edepli, haysiyetli, şahsiyetli, eli açık olduklarını hatırlatarak “Bir duruşları, bir tavır alışları vardı zulmün karşısında. Allah’a inandığım gibi inanıyorum bu davanın hak olduğuna derlerdi. Nasılda imrenirdik o zaman onların bu sadakat ve bağlılıklarına. Ahlakları olgun ve takvadan daha üstün bir değer yoktu onlar için. Birlikte Hakk’ı hakim kılacaktık. Ancak kardeşlerimizi katlettiler, one minute dediler, kardeşlerimize yardım götürdük 9 şehit verdik, cezalandıracağız dediler, ne gemilerden haber var ne de yardımlardan.Yaptırım dediler, İsrail’le ticaret hacmimizi son 5 yılın zirvesine çıkardılar.”dedi.

Eskinin Mücahitleri, Şimdinin Müteahhitleri Oldular

Devletin stratejik kurumlarının bir bir satıldığını belirten Gençlik Kolları Başkanı Akdağ, yine geçmişe dönük olarak konuşarak şu ifadeleri kullandı: “İdeallerimiz vardı, iddialarımız vardı, İslam birliğimizi kuracaktık, Müslüman ülkeleri kalleş, Avrupa birliği ve Amerika’yı kardeş ilan ettiler. Elden ele dolaşan bir bayrak, omuzlarda taşınan bir davaları vardı. Şimdi nerede bu mücahitler? Ne oldular? Nereye gittiler? Ne ile meşguller? Nasıl yaşarlar? Eskinin mücahitleri, şimdinin müteahhitleri oldular. Deprem parası toplayıp yol yapıyorlar, köprü yapıyorlar, para lazım deyip en stratejik kurumlarımızı satıyorlar. Nasıl olsa alışmışlar satmaya. Zaten ilk adımı da satarak attılar. Sanıyorlar ki çalışıp da iktidar oldular. Hiç kendinizi avutmayın, herkes biliyor ki davanızı satmanın mükâfatı olarak o iktidarı size verdiler, siz almadınız.”

Korkutarak Oy Topluyorlar

Konuşmasının devamında AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan’ın basına yansıyan ‘Marmara’nın ağası benim, raconu da ben keserim, bileti de ben keserim’ sözlerini hatırlatan Ramazan Akdağ, hükümetin 10 senedir başörtüsüyle, kavgayla, gözyaşı ve yeni anayasa ile beslenip; zulümle, kaosla, krizle, CHP ile korkutup oy topladıklarını söyledi. Avrupa’nın, Amerika’nın Siyonist haçlı zihniyetinden başka bir şey olmadığını söyleyen Akdağ, “Bu zihniyetin bütün tarihi aldatmaca, ihanet ve kandırmacılarla dolu. Daha dün dostun olan Sarkozy, bugün düşman olmadı mı? Kıymetli dava kardeşlerim, hükümet ve politikası artık çökmüştür. Siyonist ve uzantılarına karşı besledikleri bu gönül muhabbetleri ve sevgileri basiretlerini karartmış ve ne yanlış neyin doğru olduğunuz ayıramamaktadırlar” diye konuştu.

“40 Lider Bir Araya Gelse, Bir Erbakan Etmez”

Akdağ, konuşmasının devamında Saadet Partisi Gençlik Kolları’nın amaçlarından bahsederek; “Netice olarak kıymetli ilçe halkımız biz burada hiçbir menfaat gözetmeksizin Allah’a kul olabilmek, ahlaklı ve büyüğüne saygılı, küçüğünü gözeten ve seven, paylaşan, tarihi bilip geleceğe güzel bir nesil yetiştirebilmek için toplanıyoruz. Biz kavga etmiyoruz sadece Hakkı konuşup Hakkı anlatıyoruz. Hem dünyamızı, hem ahiretimizi kurtarmak için mücadele veriyoruz. Kötülüklerle, haramlarla, mücadele edebilmek için birlik oluyoruz.  Bu okulu, Milli Görüş okulunu sabredip kaçmadan bitiren gençler tarihe yön verecek şahıslar haline geliyorlar. Siz belki Erbakan vefat etti diyor olabilirsiniz, ancak unutmayın ki bu okul kapanmadı. Burada daha bir sürü Erbakan var. Hepsi zamanını bekliyorlar. Siz de çocuklarınızın ve gençleriniz kötülükten iyiliğe hicret etmelerini, kötü alışkanlıklarından kurtulmasını, saygın bireyler haline gelmesini istiyorsanız bize katılın, saadete kavuşun. Çünkü 40 çürük yumurta bir sağlam yumurta etmez, 40 deli bir veli etmez, 40 yanlış bir doğru etmez, 40 işbirlikçi bir araya gelse, bir Milli Görüşçü etmez, 40 lider bir araya gelse bir Erbakan etmez” açıklamalarında bulundu.

Programın basına kapalı bölümünde ise İlahiyatçı smet Gödel hoca, gençlere Peygamber Efendimizin Hayatı ve mücadelesi konulu bir konuşma yaptı. Mevlit Kandili Münasebetiyle Konuk olarak gelen Yıldırım Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Yusuf Bayrak ‘Seccaden Kumlardı’ isimli Naatı Şerifi okudu.

Yeni Katılımlar İle Rozet Ve Plaket Töreni Yapıldı

Programın sonunda da Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi olan ve vatani vazifesi sebebiyle görevden ayrılan Metin Çamlıdere’ye plaket takdimi yapıldı. Ayrıca Gençlik Kollarına katılan İhsan Kurt, Aydın Bal, Kadir Yardımcı’ya da İlçe Başkanı tarafından rozet takımı gerçekleştirildi.



  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22