www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Esnaf Ekonominin Barometresidir?

?Esnaf Ekonominin Barometresidir?

Başbakan Binali Yıldırım tarafından esnaf ve sanatkârlar için açıklanan yeni kredi paketi ile ilgili konuşan İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, ?Esnaf ekonominin barometresidir? dedi.

Ticari taşıt kredisinin ticari satışlarında artışa sebep olacağını da anlatan Başkan Bahattin Korkmaz, ?Ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren esnafımız uzun zamandan beri bu kredi desteğini bekliyordu. Henüz araçlarını ÖTV desteğinden yararlanarak değiştirmemiş olan taksici, minibüsçü, servis aracı işletmecisi, halk otobüsçüsü, kamyon ve kamyonetçi esnafımız için büyük bir fırsat geldi. Bu esnafımız hem ÖTV desteğinden yararlanarak aracını yenileyebilecek, hem de yeni araç için 5 yıla varan vadeli ve düşük faizli kredi kullanabilecek? diye konuştu. 

TAŞIT KREDİSİ DESTEĞİNDEN TÜM ESNAF YARARLANACAK

Taşıt kredisi desteğinden sadece ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren esnafın değil, işiyle ilgili araç kullanan tüm esnaf ve sanatkârın yararlanabileceğini belirten Korkmaz, ?Halden aldığı meyveyi ve sebzeyi manavına kendi kamyonetiyle taşıyan esnafımız aracını 5 yıllık kredi ile yenileyebilecek. Krediler kullanılmaya başladıktan sonra yollarımızda daha çok lüks taksiler ve ticari araçlar göreceğiz. Bu desteğin ve kredilerin verilmesinden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakını Bülent Tüfenkçi ve Maliye Bakanı Naci Ağbal başta olmak üzere tüm bakanlarımıza 2 milyon esnafımız adına teşekkür ediyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71