ESNAF ODALARINDAN BAKLAVA SÜRPRİZİ

ESNAF ODALARINDAN BAKLAVA SÜRPRİZİ

Mer-Pa Pazar yerinde üyesi bulunan üç esnaf odası, pazar yerindeki zabıta noktasında görevli zabıta memurlarına baklava ikramında bulundu.

Mer-Pa Pazar yerinde üyesi bulunan Meyveciler ve Sebzeciler Odası ile Terziler e Benzerleri odası ve Bakkallar Odası Başkanları Vehbi Durgut, Selim Malçok ve Hakan İnkaya, zabıta teşkilatının kuruluşunun 186’ncı yılını dün Mer-Pa Pazar yerinde bulunan zabıta noktasında görevli zabıtalara sürpriz yaparak kutladı.

 

Pazarcı esnafını temsilen zabıta noktasındaki görevli personele baklava ikramında bulunan 3 esnaf odası başkanı, zabıtaya görevlerinde başarılar diledi.

 

Meyveciler ve Sebzeciler Odası Başkanı Vehbi Durgut, burada yaptığı konuşmasında zabıta ekiplerine klasik ziyaretten ziyade bir sürpriz yapmak istediklerini belirterek; “Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 186’ncı yılını kutladık zabıta arkadaşlarla beraber. Pazar yerinde üyesi ve esnafı bulunan Meyve ve Sebzeciler Odası, Bakkallar Odası ve Terziler ve Benzerleri Odası Başkanları olarak Selim Malçok ve Hakan İnkaya ile birlikte pazarda güvenliği sağlayan Zabıta ekiplerimize baklava ikramında bulunmak ve haftalarını kutlamak istedik. Zabıta pazarda esnafın en büyük dostudur. Sağ olsunlar. Nice 186 yıllara diyoruz zabıta teşkilatımıza” dedi.

Zabıta ekipleri de esnaf odası başkanlarının bu jestinden dolayı mutlu olduklarını söyleyerek teşekkür ettiler.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00