ESNAF TOZDAN BIKTI

ESNAF TOZDAN BIKTI

Belediye ekiplerinin kazıp bıraktığı yollardan uçuşan tozlar esnafı canından bezdirdi. Bir grup Yenice Mahallesi esnafı pratik bir çözüm üreterek açılan çukurların üzerini halıyla örterek tozun kalkmasını engelledi.

Yenice Mahallesi 1. Okul Sokakta meydana gelen olay görenleri şaşkına çeviriyor. İddiaya göre, yol ortasından bulunan su kanalının su sürekli su sızdırması sonucu çevre esnafı Belediye ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen Belediye ekipleri, suyun çıktığı yerde bir kazı çalışması gerçekleştirdi. Asfaltın kırılmasının ardından Belediye ekipleri boşa akan suyu durdurdu. Kazı yapılan yer yol ortası olması nedeni ile araçlar geçince havaya kalkan toz, sokak üzerindeki esnafı zor durumda bıraktı.

 

SIRA BELEDİYE EKİPLERİNDE

Tozlanan alan için Belediye ekiplerinin bir müddet sonra asfaltlama yapacağına kanaat getiren esnaf olayı kendi çözdü. Tozdan etkilenmek istemeyen 1. Okul Sokak esnafı, kazı yapılan alanın üzerine bir halı serdi. Halının tozun kalkmasını engellediğini ifade eden vatandaşlar, Belediye ekiplerinin bir an önce bu işe bir çözüm üretmelerini istedi. Kendi çözümlerinin geçici olduğunu ifade eden esnaf, ‘Biz geçici çözümü hallettik, sıra Belediye ekiplerinde” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    34,66% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2402,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26