ESNAFIMIZA 155 KADAR YAKINIZ

ESNAFIMIZA 155 KADAR YAKINIZ

Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevinç, “Biz esnafımıza bir 155 kadar yakınız. Arandığında bizim bir ekibimizin intikal zamanı en fazla 3 dakikadır”dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevinç, Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Yapılan ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevinç, birçok olayla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İadeyi ziyaretler çerçevesinde Bakkallar Odasını ziyaret ettiğini aktaran Murat Sevinç, “Buradaki maksadımız İnegöl’e hizmet eden insanları daha iyi ve daha yakından tanımak, bilmek. Varsa aydınlatıcı fikirlerden istifade etmek, daha iyinin daha güzelin bulunması, tespit edilmesi nedeniyle ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz.” dedi.

 

BU TOPLUMUN BİR PARÇASIYIZ

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak maksimum 3 dakika içerisinde olay yerine vardıklarını kaydeden Murat Sevinç, “Biz esnafımıza bir 155 kadar yakınız. Arandığında bizim bir ekibimizin intikal zamanı en fazla 3 dakikadır. Zaten ekiplerimizin tamamı motorizedir. 155’e ihbar alındığında 2 dakika 3 dakikada maksimum birkaç ekip gelir. Ayrıca esnaflarımızla ilişkilerimiz iyi. Onlarda bu toplumun birer parçası bizlerde bu toplumun bir parçasıyız.” dedi.  

 

DENETİMLER SÜRECEK

Denetimlerin süreceğini ifade eden Murat Sevinç, “Denetimler devam edecek. Bunda herhangi bir azalma, herhangi bir tehir etme yok. Herkes kendi görevini yapacak. Biz polisinde görevini yapması taraftarıyız. Bunun yanında internet kafe denetimlerini de yoğunlaştırdık. Bunun yanında fabrikalarda özel güvenlik alan, özel güvenlik kurumu olan sistemleri de denetliyoruz.” şeklinde konuştu. 

 

POLİSLERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN

Açıklamasına İstanbul’daki polis karakoluna yapılan saldırıyı kınayarak başlayan İnegöl Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya, “Emniyet Müdürümüz bizleri ziyarete geldiler. Kendilerine teşekkür ederiz. İnegöl’deki mesailerinin de sorumsuz bir şekilde geçmesini temenni ederiz. Bugün İstanbul’da bir terör eylemi oldu. Kendilerinin nezdinde tüm emniyet teşkilatını geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Halkımızın da başı sağ olsun.” dedi.

 

Hakan İnkaya, vatandaşların emniyet mensuplarını ufak olaylarla yormamasını isteterek, “Çok eften püften meselelerden dolayı emniyet teşkilatımızı fazla yormayalım. Çünkü terörün ne zaman hangi saatte nerde olacağını değil. Onların mesailerinde mümkün olduğu kadar yardımcı olalım. Çünkü onların yaptığı tüm hizmetler ve denetimler bizlere yaşam olarak dönüyor.” diye konuştu



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22