ESNAFLA ŞOFÖRÜN ARASINI AÇAN YOL ASFALTLANIYOR

ESNAFLA ŞOFÖRÜN ARASINI AÇAN YOL ASFALTLANIYOR

Kamyoncular Kooperatifi tarafından birçok kez dile getirilen, asfalt olmadığı için çamur ve toz tartışmalarıyla şoför ile esnafın arasını açan yolda asfaltlama çalışmaları başladı. Kamyoncular Garajı ile OSB 1. Caddeyi birbirine bağlayan yaklaşık 1 kilome

Çalışmaları yerinde incelemek üzere dün asfalt çalışmasının yapıldığı Kamyon Garajı yakınlarındaki bu yola giden Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, konuya ilişkin burada bir açıklama da yaptı. İnegöl Belediyesi olarak; havaların sıcak gittiği şu günlerde asfalt kaplama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini anlatan Başkan Yel; “Bilindiği gibi; şehir merkezi içerisinde bulunan Kamyoncular Garajı’nı şu anki yeni yerine aldık. Bu alandan OSB’ye geçiş için geçtiğimiz senelerde bir ham yol çalışması yaptık. Daha sonra stabilize olarak bu yolun; Süleymaniye Mahallesi kolektör hattının geçişi ve oturması için bekledik. Bu gün ise bu alanda asfalt kaplama çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Kamyoncular Garajı önünden başlayan bu asfaltlama çalışması; OSB 1. Cadde vasıtasıyla OSB’ye bağlantı sağlayacaktır” dedi.

220 Bin TL’ye Mal Oldu

Bağlantı yollarıyla birlikte bu alana 2 bin ton asfalt döküleceğini belirten Turgay Yel, yaklaşık bin metre uzunluğundaki bu yolla alakalı ölçüm ve tesviye çalışmalarına geçtiğimiz hafta itibari ile başladıklarını bildirdi. Bugün(dün) itibari ile de asfalt kaplama işlemini gerçekleştirdiklerini anlatan Yel; “Bu hafta sonuna kadar bitirmeyi planladığımız asfalt kaplama çalışmasının tahmini bedeli; 220 bin TL’dir. Buranın asfaltlanması ile birlikte özellikle bu bölgedeki oto boyacılar başta olmak üzere; OSB ve metal sanayi tozdan ve çamurlu yollardan kurtulmuş olacaktır. Ayrıca; asfaltsız olduğu için fazlaca kullanılmayan bu yol, asfaltlandıktan sonra OSB’ye geçişleri daha da rahatlatacak ve alternatif bir yol olacaktır. Bölgedeki sanayi iş kapasitesinin artışına az da olsa bir katkı sağlayacaktır. Ayrıca; stabilize olarak kullanılan yolun bozulması da önlenmiş olacaktır” dedi.

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07