ESNAFTAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

ESNAFTAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

İnegölspor kulüp tesislerine yüzü maskeli 5 kişi tarafından gerçekleştirilen saldırının ardından çarşı esnafı tarafından Bordo Beyazlı ekibe ?Geçmiş olsun? ziyaretinde bulunuldu.

Çarşı esnaflarından Serkan Bak, Kadri Turhan ve Mehmet Yarış, kulüp tesislerinde idman öncesi İnegölspor´a baklava ikramında bulundular.

İNEGÖLSPOR İNEGÖL´ÜN BİR DEĞERİDİR

Ziyaretin ardından açıklama yapan Kulüp Başkanımız Timur Erezsarı, ?Çarşı esnafımıza İnegölspor´umuza her zaman olduğu gibi bu günde de göstermiş oldukları ilgiden ve gerçekleştirmiş oldukları güzel, nazik ziyaretten dolayı İnegölspor camiası adına teşekkür ediyorum. Biz her zaman söylediğimizi yine söylüyoruz. İnegölspor İnegöl´ün bir değeridir. Kendini bilmez 3-5 kişinin yapmış olduğu hareketler İnegölspor´u tüm sevenlerini etkilemez. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İnegölspor´a herkesin sahip çıkması gerektiğini söylüyoruz. Bu noktada da bu yaklaşımlar doğrultusunda bize olan ziyaretler bizi memnun etmekte. Netice itibariyle İnegöl´ün değerine değer katanlarla birlikteyiz? dedi.

Çarşı esnafları ise yapılan saldırıyı kınadıklarını belirterek takımımıza ´geçmiş olsun´ dileklerini ilettiler.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07