ESNAFTAN ÇİFTE STANDART TEPKİSİ

ESNAFTAN ÇİFTE STANDART TEPKİSİ

Cuma Mahallesi Tabakhane Sokağın bayram arifelerinde İnegöl Belediyesi tarafından dubalar çakılarak araç trafiğine kapatılması, esnaflar arasında çifte standart söylentilerine yol açtı. Tepkili esnaf, çifte standarda, söz konusu sokakta işyeri bulunan, AK

Esnafın dört gözle beklediği bayram arifelerinde İnegöl Belediyesi tarafından Cuma Mahallesi Tabakhane sokakta yaptığı uygulama bazı esnafların tepkisine yol açtı. Esnaflar AK Partili bir belediye meclis üyesinin işyerinin bulunduğu Tabakhane Sokağın trafiğe kapatılmasının çifte standart olduğunu ileri sürdü.

AK Parti’nin Meyveleri Mi?

Bayramdan birkaç gün önce çarşıda alışveriş hareketliliği artarak devam ederken; İnegöl Belediyesi tarafından, Lale Sokaktan Tabakhane Sokağın orta kısmında bulunan otoparka kadar yol araç trafiğine kapatıldı.

 

Tabakhane Sokağın dubalar çakılarak trafiğe kapatılması ve yine bu sokaktaki esnafa yaklaşık 6-7 metrelik sergi kurmasına izni verilmesine bazı esnaflar tepki gösterdi.

Kendilerine 1,70 metre tezgâh izni verildiğini belirten çarşı esnafı uygulamanın çifte standart olduğunu belirtirken, bu uygulamada AK Parti’li meclis üyesinin rolü olduğu ileri sürdü.

Çarşı Trafiğe Kapatılsın

Tepkilere yol açan ve isteğe bağlı olduğu ifade edilen bu uygulamanın tüm çarşı genelinde yapılmasında esnafa fayda sağlayacağı ve alışveriş yapan vatandaşlara da kolaylık olacağını belirten çarşı esnafı, “Madem bu uygulama yapılacak, bütün çarşıyı kapatsaydılar” diye dert yandı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07