www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

EŞREF´İN YİĞİTLİĞİ CERRAHLILARA

EŞREF´İN YİĞİTLİĞİ CERRAHLILARA

Cerah Halkına 40 yıldır taşıma hizmeti veren SS.161 Nolu Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifi üyelerine uygulanan çifte standardın yankıları sürerken, minibüsçülerin iddiasına göre olayların bu noktaya gelmesinden belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit´in s

İnegöl´e bağlı Cerrah mahallesi´nde yaşanan taşıma krizi sürerken, araçları bağlanan kooperatif üyeleri, yaşanan sıkıntının bu noktaya gelmesinde Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit´i sorumlu olduğunu söylediler.

Mahalle´ye dönüşen beldeler Kurşunlu ve Tahtaköprü´de vatandaşların mevcut kooperaitflera ait araçlarla taşındığını belirten Cerrahlı minibüsçüler, ?Maalesef siyasi irade bize uyguladığı çifte standatla Cerrah halkına ceza vermiş oldu. BURULAŞ ile sözleşmemiz henüz dolmadan Cerrah´a halk otobüslerinin sokulmasının ardında belediye başkan yardımcısı Eşref Yiğit´in olduğu aşikar. Kendisi ulaşımla ilgili beldelerden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapıyor. Ancak ne hikmetse Eşref Yiğit, belediye başkanlığı yaptığı Tahtaköprü´ye halk otobüsü sokmadı. Yine Kurşunlu´da da halk otobüsleri yok. Bizimle ilgili 30 şilayet imzası ile bu kararı alanlara 600 imza ile karşılık verdik, ama kararlarından vazgeçmediler. Halkımız halk otobüslerini tercih etmediği halde inatla Cerrah´ta çalışmaya devam ettiler ve sonunda sözleşmemiz bittikten sonra araçlarımızı trafikten men ederek halk otobüslerinin önünü açtılar. Bu işlerin bu noktaya gelmesinde Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit´in anlaşılmaz tutumudur. Biz her türlü haklarımızı sonuna kadar arayacağız.?dediler.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19