www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

EV SAHİBİ KİRACI KAVGASI

EV SAHİBİ KİRACI KAVGASI

Süleymaniye Mahallesi´nde ev sahibi ile kiracılar arasında çıkan kavgada taşlar, sopalar konuştu. Sokağa taşan şiddetli kavga, Çevik Kuvvet ve ekiplerin müdahalesi ile zorlukla sonlandırıldı.

Edinilen bilgilere göre; 12 Mayıs Cumartesi günü İnegöl´ün Süleymaniye Mahallesi Dürüst sokakta apartmanda ev sahibi kadın 39 yaşındaki Medine Y. İle üst katındaki kiracıları olan Suriye uyruklu kadınlar arasında tartışma çıkmıştı. Kavgaya dönüşen tartışma da ev sahibi39 yaşındaki Medine Y. yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Olayı öğrenen Almanya´daki eski eşi Ali C., apar topar işlerini bırakarak Almanya´dan İnegöl´e geldi.

Eski eşinin yanına gelen Ali C., eski eşini döven kiracıları Suriyeliler ile tartışma yaşadı. Suriye uyruklu kadın kiracıların evlerine 20´den fazla kişiyi aldıkları gerekçesiyle uyarılarda bulunan Ali C. İle kiracılar arasında çıkan tartışmaya evdeki Suriyeli erkeklerde karışınca ortalık karıştı. Apartmanda çıkan kavga bir anda sokağa taştı.Sokağa taşan kavgada taşlar ve sopalarda havada uçuştu.

Mahalle sakinlerinin de sokağa dökülmesiyle daha da büyüyen olaya emniyet ekipleri sevk edildi.Toplumsal olaya dönüşmesine engellemek için olay yerine gelen emniyet ekipleri taraflara müdahale ettiler. Olay yerine çevik kuvvet ekipleri de sevk edilince kavga daha da büyümeden sonlandırıldı.

Kavga sonucunda 8´i Suriyeli olmak üzere 10 kişi gözaltına alındı.

Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Haber Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19