www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Evimin Teknisyeniyim?

?Evimin Teknisyeniyim?

Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ?Evimin Teknisyeniyim? projesi kapsamında 10 aileyle buluşarak evlerde bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştirdiler.

Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, sahip oldukları milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla düzenlenen ?Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor? projesi kapsamında harekete geçerek ?Evimin Teknisyeniyim? adlı projeyi hayata geçirdiler.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün ?Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor? projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ?Evimin Teknisyeniyim´ adlı projesiyle okullarında projeyi hayata geçirdiler.

 

Okul Müdürü Tayyip Ali Demir ile Makine Teknolojileri alanı öğretmenlerinin gönüllü olarak bulundukları projede aynı bölümden 10 öğrenci yer aldı. Proje ekibi 10 aileye ulaşarak bu ailelerden 6 tanesinin evinde plastik kapı, pencere onarımı, bilgisayar, sandalye, kombi, motosiklet tamiri, çamaşır makinesi, çaydanlık ve musluk tamiri gibi küçük onarım gerektiren eşyaların onarımlarını bazılarını yerinde bazılarını da okulun atölyesinde gerçekleştirdiler. Proje ekibini oluşturan idareci ve alan öğretmenler, düzenlenen iftar programıyla projeyi taçlandırdılar.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25