EVİMİZDE BAŞLAMAK İSTİYORDUK

EVİMİZDE BAŞLAMAK İSTİYORDUK

İnegölspor'un önceki gün çekilen fikstürünü değerlendiren Bordo Beyazlı kulübün tecrübeli teknik direktörü Şaban Yıldırım, Sezona evimizde başlamak benim de istediğim şeylerden biriydi” dedi.

İnegölspor’un 2014-2015 sezon fikstürü Pazartesi günü çekilmişti. Bordo Beyazlı kulübün Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, dün gazetecilerin sorusu üzerine fikstürü değerlendirdi.

FİKSTÜRLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME DOĞRU DEĞİL

Şaban Yıldırım, sezona evlerinde başlamayı istediklerini ifade ederek; “Evimizde başlamak benim de istediğim şeylerden biriydi. Bunun dışında falan takımla ilk hafta oynamışsın, filan takımla son hafta oynamışsın… Bunlar çok ilgilendiğimiz şeyler değil. Her zaman söylediğimiz şeyler var, biz doğru çalışarak iyi bir takım olmak istiyoruz. Transfer döneminde yapmamız gerekenleri büyük ölçüde yaptık, şimdi sahada çalışmalarımız sürecek. Bu bizim için avantaj olacak. Çünkü oyuncularımızın çoğunluğu elimde olarak kampa gideceğiz. Fikstürle ilgili değerlendirme yapmakta şimdiden doğru değil ve önemli de değil” dedi.

HER ŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİDİYOR

Şaban Yıldırım, “Hedefiniz Play Off mu yoksa şampiyonluk mu?” sorusuna ise “Bizim hedefimiz bir üst lige çıkmak. Şuanda da her şey istediğimiz gibi gidiyor” cevabını verdi.



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50