www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

EVLER KÂĞIT EVİ İLE RENKLENECEK

EVLER KÂĞIT EVİ İLE RENKLENECEK

MODİ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Levent Şen, 3 yıllık inşaat sektörü deneyiminin ardından İnegöl´e Kâğıt Evi projesiyle bir ilki daha kazandırıyor. Şen, İnegöl´de ilk ve tek olan firmanın 5 bin duvar kâğıdı çeşidi ile vatandaşlara hizmet vereceğini beli

MODİ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Levent Şen, 3 yıllık inşaat sektörü deneyimlerinden sonra ilçemize ilk kez uygulanan Kâğıt Evi projesiyle de ilçe halkına hizmet verdiklerini ifade ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

İNŞAAT ALANINDA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDİLDİ

Konut sektöründe, MODİ İnşaat olarak Ertuğrulgazi Konakları projesiyle 2013 yılında inşaat sektörüne girerek 36 dairelik projesini başarılı bir şekilde bitirdiklerini belirten Levent Şen, ?Ertuğrulgazi Konakları sitesinin hemen ardından 48 dairelik Osmangazi Konaklarına başlayarak, konut projelerine cevap verebilen sayılı firmalar arasında yerini almayı başarmıştır. Şehir içi kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vererek inşa ettiği binalarda sadece ev planlarında değil görsel mimariye de önem vererek hareket etmektedir.?

İLK VE TEK OLACAK

?´Huzur dolu, mutlu evler´ prensibi ile çok daha yaşanası evler oluşturmak için çalışıyoruz.İnsanların evlerinde kendi zevklerini yansıtabilecekleri, daha renkli ve yaşanabilir mekânlara dönüştürebilecekleri ürünlerle hizmete başlıyoruz. Çok yakında açılışını gerçekleştireceğimiz Kâğıt Evi mağazamızda alternatiflerini hiçbir yerde bulamayacakları ithal 5 bin çeşit duvar kâğıdı ile İnegöl´ün ilk ve tek duvar kâğıdı mağazası ile hizmet edeceğiz. Bunun yanında tamamlayıcı ürün olarak kültür taşı, dekoratif duvar panelleri ve çok farklı parke alternatifleri ile hemşerilerimiz evlerini, huzur dolu mutlu evler haline dönüştürebileceklerdir. Evlerindeki tüm odalara uygun, farklılık katacak 5 bin çeşit duvar kâğıdı ile artık duvarlarınız çok daha renkli hale gelecek. Evlerin yanı sıra ofisler, iş yerleri ve tüm mekânlar da uygun en farklı duvar kâğıtlarını bulabileceksiniz. Tüm hemşerilerimizin yuvalarında huzur dolu bir yaşam diler,duvarlarını renklendirmek için Kâğıt Evi mağazamıza bekleriz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29