www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Evsiz vatandaşa devlet sahip çıktı

Evsiz vatandaşa devlet sahip çıktı

İnegöl’de 8 aydır sokaklarda yatıp kalan 58 yaşındaki Burhan Yılmaz isimli vatandaşa polis ve zabıta ekipleri sahip çıktı. Sokakta kalan vatandaş polislerin devreye girmesiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bakım evine yerleştirildi.

Otogarda aylardır yatıp kalan Burhan Yılmaz'a ailesi ve çocukları sahip çıkmazken, kirasını ödeyemediği için ev sahibi de dışarıya attı. 8 aydır dışarıda yatıp kalan Yılmaz'a devlet sahip çıktı. Otogar karşısında uygulama yapan polis ekiplerinin yanına gelerek yardım isteyen vatandaşın artık sıcak bir yuvası olacak.
Polislerin devreye girmesiyle Burhan Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi bakım evine götürüldü. Polis ve zabıtaya teşekkür eden Burhan Yılmaz şunları söyledi: "8 aydır dışarıda yatıp kalkıyorum, bana çocuklarım ve ailem sahip çıkmadı. Ev kirasını ödeyemediğim için ev sahibim de beni evden çıkardı. Eşyalarımı bile alamadım. Aylardır dışarıdayım, soğuklarda yaşıyorum. Sonunda polislerimizin yanına geldim durumumu anlattım. Allah razı olsun onlar da benimle yakından ilgilendi, gerekeni yaptılar. Devletimize çok teşekkür ediyorum Allah kimseyi evsiz barksız bırakmasın"



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36