www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

EXPO MERHEM OLACAK

EXPO MERHEM OLACAK

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 4-8 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 32. MODEF EXPO'nun, İnegöl'de durgun geçen 2014 yılı ticaret hayatına merhem olacağını söyledi.

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 4-8 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 32. MODEF EXPO fuarı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ayhan, fuarları daha iyi ve büyük mekânlara taşıyarak yıllardır verilen emeğin zirvesine ulaşacaklarını belirtti.

SEKTÖRDE CANLANMA BEKLENİYOR

İnegöl fuarlarının artık Türkiye sınırlarını aşmış, olgunlaşmış, fuar takvimlerine girmiş fuarlar olduğunu belirterek konuşmasına başlayan İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Özellikle Kasım fuarımız, EXPO fuarımız yurtdışından ziyaretçilerimizin bildiği, öğrendiği, akın ettiği bir fuarımızdır. Bu fuarımıza katılsın katılmasın bütün İnegöllü mobilyacılarımız yeni ürünler yapıp yeni renklerini belirleyip Kasım fuarını beklemektedirler. Bu sene seçimler dolayısı ile komşu ülkelerdeki iç huzursuzluklar dolayısı ile ekonomide de bizim mobilya sektörümüzde de özellikle 2014 yılı durgun geçti. Son aylarda bu fuar ile birlikte herkeste bir kıpırdama, canlanma beklentisi var” dedi.

FUARLAR İNEGÖL MOBİLYASININ KADERİNİ BELİRLİYOR

Yurtdışından gelecek olan 3 bin 500 civarındaki ziyaretçinin İnegöl’e gerçek anlamda merhem olacağını ifade eden Özcan Ayhan, “Bu sene katılımcılarımızın birbirinden güzel ürünler hazırladıklarını bizzat firmalarında ve ajanslardaki kataloglarında gördüm. Stantlarına çok önem veriyorlar. Biz de fuar binasında gece gündüz yapılan çalışmaları yerinde izliyoruz. Fuarlarımızın İnegöl’ümüz için gerçekten çok önemli bir konumu var, çok önemsiyoruz. Fuarlar artık İnegöl’ün mobilyadaki kaderini belirleyen bir duruma geldi. Birçok ufak firmamız bu fuarlar sayesinde büyüdü, marka olmaya aday firmalar oldular. Zamanında ufacık stantlarda giren firmalarımız vardı. Şimdi bakıyoruz kendileri reklam bütçeleri ayırabiliyorlar. Ülkemizin birçok değerli illerinde, büyükşehirlerinde bayileri var, kendilerine Show Room’lar açıyorlar. Bu firmalarımız bu fuarların gelişiminden, fuarlardaki yabancı ve yurtiçinden gelen müşterilerimizin siparişlerinden ve kendilerinin de güzel ürün yapmalarından dolayı bu konuma geldiler” şeklinde konuştu.

ZİRVEYE ULAŞACAĞIZ

İnegöl olarak fuarların kıymetini bildiklerini belirterek konuşmasını sürdüren Özcan Ayhan, “Belediye Başkanımız da canla başla çalışıyor. Ticaret ve Sanayi Odamız da keza aynı. İnegöl Mobilyacılar Odası da bu işin içerisinde. Önümüzdeki yıldan itibaren uluslar arası fuar takvimine de giriyoruz. Hep birlikte fuarlarımızı daha iyi, daha büyük mekânlara taşıyarak tam anlamda yıllardır verilen emeğin zirvesine ulaşacağız. Güzel bir fuar alanı da yaparak bunu taçlandıracağız. Bu fuarımızın İnegöl’ümüze, tüm katılımcılarımıza, fuara girmeyen firmalarımıza da hayırlı olsun, herkese hayırlı işler diliyorum” ifadelerini kullandı.

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25