FACİA KIL PAYI ATLATILDI

FACİA KIL PAYI ATLATILDI

Bursa-Ankara karayolunda sürücüsü baygınlık geçiren araç, petrole daldı. Yakıt pompasını deviren araç, duvara çarparak durabildi. İki kişinin yaralandığı kazada faciadan dönüldü.

 

İnegöl dün sabaha facia ile başladı. Petrol istasyonuna dalan araç, yakıt pompasını devirdi. Herhangi bir patlamanın yaşanmadığı kazada iki kişi yaralanırken, yaşanan kaza yürekleri ağızlara getirdi.

POMPAYI YERİNDEN SÖKTÜ, DUVARA ÇARPARAK DURABİLDİ

Edinilen bilgiye göre kaza, dün sabah saat 08.00 sıralarında Bursa Ankara karayolu üzerinde bulunan bir benzin istasyonunda meydana geldi. Eskişehir´den Bursa istikametine doğru seyir halinde bulunan 26 E 9557 plakalı aracın sürücüsü Emrah Çelik(28) iddiaya göre direksiyon başındayken bir anda kendinden geçti. Gözleri kararan sürücü aracın kontrolünü kaybetti. Araç yoldan çıkarak yol kenarında bulunan benzin istasyonuna girdi. Süratli bir şekilde yakıt pompalarından birine çarpan otomobil, pompayı yerinden sökerek benzin istasyonunun market kısmının önündeki yağ tenekelerine çarptı. Araç duvarına çarparak durabildi.

ANNE-OĞUL YARALANDI

Bir anda büyük bir gürültüyle şaşkına dönen istasyon çalışanları, kaza nedeniyle büyük şok yaşadı. Yakıt pompasındaki güvenlik sistemi nedeniyle herhangi bir patlama meydana gelmezken, kazada sürücü Emrah Çelik ile araçta bulunan annesi 57 yaşındaki Sulbiye Çelik yaralandı.

İSTASYONDA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Kaza sonrası petrol istasyonunda çalışanlar, araç etrafında ve yerinden sökülen pompanın etrafında güvenlik önlemlerini aldı. Durum hemen 112 acil servis ve polise bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri iki yaralıyı ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı. Emniyet ekipleri de istasyona girişi tamamen kapatarak güvenlik çemberini genişletti. Kazada istasyonda ve araçta büyük ölçüde maddi hasar meydana geldi.

DİREKSİYON BAŞINDA BAYGINLIK GEÇİRDİ

Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, araç sürücüsünün bir anda kendini kaybettiği ve gözlerinin karardığını, petrole nasıl girdiğini hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Korkutan kazada bir patlama yaşanmaması ve can kaybının olmaması ise en büyük teselli. Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24