FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde üzerinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobilin benzin istasyonundaki gaz pompası direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 09.30 sıralarında Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, OSB 1. Cadde üzerinde süratli bir şekilde seyir halinde olan 16 PL 963 plakalı hafif ticari araç sürücüsü 60 yaşındaki Cemil Kurt, önündeki aracı sollamak istediği sırada aksi şeritten gelmekte olan ve bölgedeki petrole girmek isteyen 33 yaşındaki Okan Altun idaresindeki 16 ADD 10 plakalı otomobil ile karşı karşıya geldi. Bir anda panikleyen ve karşısından gelmekte olan araca çarpmamak için manevra yapan Kurt, aracının direksiyon hâkimiyetini kaybederek petrol ofisinin içerisine doğru savruldu. Cemil Kurt idaresindeki hafif ticari araç, petrol ofisi içerisinde bulunan gaz pompalarının direklerine çarparak durabildi.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Meydana gelen kazada sürücü Cemil Kurt çarpışmanın şiddeti ile vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Aracın direğe çarpması esnasında gaz pompasına zarar vermemesi olası bir facianın önüne geçti. Yaralı Kurt, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı´nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan kontrollerin ardından Kurt´un vücudunda kırıklar olduğu ve tedbir amaçlı müşahede altında tutulacağı öğrenildi.

 

Kazanın ardından hurdaya dönen araç, ihbar üzerine olay yerine çağırılan çekici yardımıyla dikkatli şekilde bölgeden kaldırılarak otoparka çekildi.

 

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.



  • BIST 100

    10189,01%-0,76
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,75% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2399,08% -0,41
  • Ç. ALTIN

    3901,36% 0,17