FAHRİ EKREN YÖNETİME ALINDI

FAHRİ EKREN YÖNETİME ALINDI

İnegölspor yönetiminden işlerinin yoğunluğu nedeni ile affını isteyen basın sözcüsü Umut Ortakçı’nın yerine yönetime eski Oylat A.Ş. Müdürü Fahri Ekren getirildi.

Korkmaz, açıklamasına geride kalan haftaları değerlendirerek başladı. Başarılı bir süreç olduğunu anlatan İlhan Korkmaz; “Genel anlamda 12. haftasını, bizim adımıza da 10. haftasını geride bıraktığımız bu sezonun 10’uncu haftasında anlımızın akıyla başarılı bir şekilde tamamladık. Bunda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnegöl halkının ve basının desteklerinden dolayı müteşekkiriz” dedi.

Umut Ortakçı Taahhütlerini Yerine Getirdi

Umut Ortakçı’nın işlerinin yoğunluğu nedeni ile yönetimden affını istediğini belirten Korkmaz; “Senenin başında, yönetime seçildiğimizde Basın sözcüsü olarak görevlendirdiğimiz Umut Ortakçı arkadaşımız işlerinin yoğunluğundan dolayı bizden affını istedi. Biz kendisine teşekkür ettik. Her zaman aramızda yeri var. Bize verdiği bu yılki yöneticilik taahhütlerinin hepsini yerine getirmiş bulunmakta. Bundan sonra fahri de olsa yönetici arkadaşlarımızdan biri olarak değerlendiriyoruz. Umut Ortakçı arkadaşımızın yerine Fahri Ekren arkadaşımızı yönetime dahil ettik. Bundan sonra Fahri Ekren bizim 15. yöneticimiz olarak görev yapacaktır. Umut Ortakçı’dan boşalan basın sözcülüğünü de bundan sonra yine yönetimde bulunan Özhan Öztürk’e devrettik. Kendisine de başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkandan Sandıklı’ya Gidecek Taraftara Çağrı

Sandıklı maçına ilişkin açıklamalarda da bulunan Başkan Korkmaz, şöyle devam etti: “Oynayacağımız 11. maçımızda Sandıklı ile karşılaşacağız. Bu maça ilişkin taraftarımızın bazı istekleri olduğunu duyduk. Tabi gitmek isteyen arkadaşlarımız için yol her zaman açık. İnanıyorum ki İnegöl’deki esnaflarımız kendilerine destek çıkarlar. Bu açıdan biz Afyon Sandıklı yöneticilerini aradık, stadın durumu nedir, kardeşlerimiz gidip de oralarda sıkıntı çekmesinler diye. Şundan bilgileri olsun arkadaşlarımızın; 150-200’den fazla seyirci alamayacaklarını söylediler. Rakip takıma ayrılan seyirci sayısının bu kadar olduğunu söylediler. Gitmek isteyen arkadaşlarımız hesaplarını yaparken ona göre hesaplarını yapsınlar.”

Sandıklı maçının çok dostça geçeceğine inandıklarını da vurgulayan İlhan Korkmaz, Sandılıspor’un diyaloglarının iyi olduğu bir takım olduğunun da altını çizdi.

Kulübün basın sözcülüğüne getirilen Özhan Öztürk ise, kısa bir açıklama yaptı. Kongre akşamından bu yana tüm yönetimle birlikte İnegölspor’u ulaşmak istediği noktalara getirmek için ellerlinden gelen gayreti göstermeye çalıştıklarını aktaran Öztürk; “Bu geçtiğimiz 12 hafta süresince de camia olarak başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Umut Ortakçı’nın yönetim kurulundan affını istemesinden dolayı, yönetim kurulu Basın Sözcülüğü görevine beni önerdi. Ben de başkan ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Elimizden geldiği kadar görevimizi yerine getireceğiz” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00