FAİR-PLAY ÖN PLANA ÇIKACAK

FAİR-PLAY ÖN PLANA ÇIKACAK

İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur eleme müsabakasındaki rakibimiz Bursaspor’u değerlendirdi. Kardeş iki takımın karşı karşıya geleceğini ifade eden Bulut, Fair-Play çerçevesinde dostça bir maç olacağını ifade ett

 

İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, dün  kulüp tesislerinde Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur eleme müsabakasındaki rakibimiz Bursaspor hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Bursa’nın yakın, aynı şehir olduğunu ve maçın içerde sayıldığını ifade ederek konuşmasına başlayan Mehmet Bulut, “İki takım için de hayırlı olsun. Bizim hedefimiz kupada gidebildiğimiz kadar gidebilmekti. Bursa’nın da çıkması iyi oldu. Yakın dost ve kardeş iki takım. Fair-Play çerçevesinde dostça bir maç olacaktır. Bizim önceliğimiz lig. Hafta sonu oynayacağımız maç çok önemli. Büyük maçların ardından oynanacak maçlar tehlikelidir. Zihinsel ve mental anlamda iyi hazırlanmak gerekir. İşi ciddiye almazsak biz nasıl Antep’i yenmişsek Gümüşhanespor da bizi yenebilir. Rakibi kesinlikle küçümsememek gerekir. Ligde çok sıkıntılar çektik, çok puan kaybettik. Bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Kalan 3 maçımız var. 3’ünü de kazandık mı düşündüğümüz 34 puanı yakalamış olacağız. Futbolcu kardeşlerimiz Çarşamba günü göstermiş olduğu performansı inşallah hafta sonu da gösterirler” dedi.

 

KUPA MAÇLARI ALT LİG TAKIMLARI İÇİN AVANTAJ OLUYOR

Kupa maçlarının üst lig takımlar için zorluğunun alt lig takımları ile oynarken konsantre sorunu yaşamaları olduğunu ifade eden Mehmet Bulut, “Alt lig takımları için avantaj oluyor. Fenerbahçe’ye bakıyorsunuz sürekli olmasa da forma giyen oyuncular, Beşiktaş hakeza öyle. Bir tek Galatasaray penaltılarda zar zor kazandı. Bunun için her zaman diyorum; zihinsel ve mental hazırlık çok önemlidir. Bizim Türk futbolcumuz maç seçiyor. Maçına göre konsantre oluyor. Bu yanlış bir davranıştır. Rakibin büyüğü küçüğü yoktur. Siz işinize bakacaksınız. Bakmadınız mı böyle sonuçlar ortaya çıkıyor. Bu sıkıntılar ciddiyetsizlikten ortaya çıkıyor.”dedi.



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04