FARKA GİDEBİLİRDİK

FARKA GİDEBİLİRDİK

Yenicespor Teknik Direktörü Yalçın Yeşil, yeni bir takım olduklarını belirterek; geride kalan 5 haftada aldıkları 6 puanın kötü bir sonuç olmadığını söyledi. Yeşil, geçtiğimiz hafta oynadıkları Yavuz Selim maçında da farka gidebilecekleri bir maçta, gol p

Süper Amatör Küme B grubunda mücadele eden Yenicespor, sezonun ilk haftasında evinde Orhaneli’ye 4-1 mağlup olmuş 2. haftayı ise bay geçirmişti. 3. haftada Yenişehir temsilcisi Yolörenspor’un ligden çekilmesi ile haftayı hükmen galip tamamlayan Yenicespor, 2 haftalık dinlenmenin ardından 4. haftada Panayırspor’u kendi seyircisi önünde mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta ise Yavuzselim deplasmanına giden temsilcimiz, bu zorlu müsabakadan da 1-0 mağlup ayrıldı. Maçın ardından bir açıklama yapan Yenicespor Teknik Direktörü Yalçın Yeşil, maçın 5-1 lehlerine tamamlanabileceğini, ancak gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini belirterek; “Oynanan futboldan memnunum” dedi.

Farka Gidebileceğimiz Maçtı

Yalçın Yeşil, yaptığı açıklamasında; yeni bir takım olduklarını vurgulayarak, 2. ve 3. haftada yaşanan boşluğu iyi değerlendirdiklerini ve ardından Panayırspor’u mağlup etmeyi başardıklarını söyledi. Yavuz Selim karşısında şanssız olduklarını da kaydeden Yeşil; “Panayırspor maçının ardından takımın performansının arttığını gördük. Yavuz Selim deplasmanına giderken umutluyduk. Maç da 90 dakika boyunca bizim baskımızla geçti. Sayısız gol pozisyonuna girdik, ancak hiçbirini değerlendiremedik. Maçın normal skoru 5-1 bizim lehimize sonuçlanabilecekken, rakip uzatma dakikalarında karambol bir golle galibiyete ulaştı” dedi.

Milletspor Maçında Seri Yakalamak İstiyoruz

Alınan mağlubiyete rağmen oynanan futboldan dolayı mutlu olduğunu kaydeden Yeşil; “Sporcularımı kutluyorum ve performanstan memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Yeni kurulmuş bir takımız ve gelişime açık bir ekip oluşturduk. Bayram nedeni ile bu hafta maç oynanmayacak ve ardından Milletspor’la karşılaşacağız. Milletspor maçında da bu performansımızın üzerine koyarak iyi bir seri yakalamak istiyoruz” dedi.

Yalçın Yeşil, tüm Müslüman aleminin ve ilçe halkının kurban bayramını kutlayarak sözlerine son verdi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07