www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

FATİH AKYEL DÖNEMİ SONA ERDİ

FATİH AKYEL DÖNEMİ SONA ERDİ

Ligin ilk yarısının 4. haftasında göreve getirilen İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel ile yollar ayrıldı. Akyel´in yerine İsmail Güldüren´in getirilmesi bekleniyor.

İnegölspor yönetiminin teknik direktör Fatih Akyel ile yolların ayrılması konusunda bir süredir devam eden değerlendirme, son yapılan toplantıda netleşerek karşılıklı anlaşma yoluyla karara bağlanmış oldu.

Yönetimle bir araya gelen teknik direktör Fatih Akyel ayrılık önerisini kabul ederek bir dönem daha sona ermiş oldu. Bu gelişmelerin ardından başkan Eşref Güç´ün gündeminde olduğu öğrenilen eski teknik direktör İsmail Güldüren´in takımın başına getirilen isim olması söz konusu. Yönetimin İsmail Güldüren göreve getirilmesi ile ilgili daha önce oylama yaptığını başkan Eşref Güç´ün Güldüren´in takımın başına getirilmesi konusunda kararlı davrandığı öğrenilirken günlerdir konuşulan bu gelişme nihayet gerçekleşmiş oldu. Eski teknik direktör İsmail Güldüren takımın başına getirilirken, yardımcılıklarını da Hüseyin Yoğurtçu ve Vahap Şenol´un yapacağı öğrenildi. İsmail Güldüren´in Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Gümüşhane maçında takımın başında yer alacağı öğrenildi.

İnegöl spor´da Fatih Akyel yaşanan ayrılığın ardından tesisleri terk ederken, İsmail Güldüren ile yarın yapılacak anlaşmanın ardından takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25