www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Fedakârlığı önce idareciler yapmalı

Fedakârlığı önce idareciler yapmalı

Türk Kızılay İnegöl Şubesi 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların erzak başta olmak üzere çeşitli ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.

Coronavirüs salgının nedeniyle alınan tedbir kararları doğrultusunda sokağa çıkma yasağı uygulanan 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için Türk Kızılay İnegöl Şubesi tarafından çalışmalar devam ediyor.

İnegöl Kaymakamlığı tarafından belirtilen adreslere giderek erzak yardımında bulunan Türk Kızılay İnegöl Şubesi yetkilileri, vatandaşların ekmek, ilaç ve doktor ihtiyaçlarının olup olmadığını kaydederek çalışmalarını sürdürüyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Kızılay İnegöl Şubesi Başkanı Varol Yılmaz, “Salgın nedeniyle Türk Kızılay İnegöl Şubesi olarak, İnegöl Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfından aldığımız veriler ile kendi bünyemizde oluşturduğumuz kayıtlarla birlikte 65 yaş üstü vatandaşlarımız ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın ikametlerine tek tek giderek erzak yardımlarımızı ulaştırıyoruz. İkametlere giden ekiplerimiz vatandaşlarımıza ekmek alacakları kimselerini olup olmadığını, ilaç ihtiyaçları ile doktor ihtiyaçlarının olup olmadığını kayıt altına alarak ilçemizde İnegöl Kaymakamlığı uhdesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Gurubuna bildiriyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Salgın hastalık bitene kadar sokağa çıkması yasak olan vatandaşlarımıza destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü, “Bunun yanında daha önce şubemiz tarafında ihtiyaçları düzenli olarak temin edilen gıda yardımları da devam etmekte olup bu yardımlara dezenfektan ilavesi yapılmıştır” dedi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01