www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

FEDERASYON BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

FEDERASYON BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

MYM Federasyon Başkan Yardımcısı İbrahim Ertaş ve bazı yönetim kurulu üyeleri, federasyona bağlı olan Küçük Yenice Kültür ve Yardımlaşma Derneği´nin hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MYM Federasyon Başkan Yardımcısı İbrahim Ertaş, ?Bu akşam Küçük Yenice Köyümüze gelerek, federasyonumuza bağlı olan Yenice Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneğimizin lokaline hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Küçük Yenice Köyümüze yakışır muhteşem bir lokal olmuş. Başta çok emeği geçen dernek başkanımız İbrahim Özenç, bu davaya en başından gönül veren Mehmet Emin Beyhan´a ve tüm dava arkadaşlarımıza teşekkürü borç biliriz? dedi.

 

BİRLİK BERABERLİK HAT SAFHADA

Federasyonun kurulduğu günden beri birlik ve beraberliği ön planda tutarak faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Ertaş, ?Federasyonumuz kurulduğu günden bu güne her zaman birlik ve beraberliği ön planda tutmuştur ve tutmaya da devam edecektir. Biz İnegöl´ün tamamına hitap eden ve İnegöl´de merkezi olan tek federasyonuz. Bu da bizi ayrıca çok sevindiriyor? dedi.

 

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01