FEDERASYON ARTNİYETLİ DAVRANIYOR

FEDERASYON ARTNİYETLİ DAVRANIYOR

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Hüseyin Yoğurtçu, ligde son 3 maçtır aynı hakemin maçlarını yönettiğini, Gürsu müsabakasını da hakem hatası sonucu kaybettiklerini belirterek, Federasyonumuzun bize karşı art niyetli olduğunu düşünmeye başladık” dedi.

Süper Amatör Lig B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Kurtuluşspor, Gürsuspor deplasmanında aldığı 2-0’lık mağlubiyet ile gruptan çıkma umudunu mucizelere bıraktı.

 

SON ÜÇ MAÇA AYNI HAKEM

Alınan mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulunan Kurtuluşspor Teknik Direktörü Hüseyin Yoğurtçu, “Son 3 haftada oynadığımız lig maçlarına aynı hakem verildi. Gürsuspor maçında, ayrıca oyunun başında net penaltımız verilmedi. 46. dakikada takımımızın aleyhine haksız penaltı verilerek oyuncumuz kırmızı kart ile oyun dışı bırakıldı. Gürsu maçını hakem hatasından dolayı kaybettik. Grubumuzda bulunan diğer takımlarla eşit şartlarda mücadele ettiğimizi düşünmüyorum. Kulüp olarak federasyonumuzun bize karşı art niyetli olduğunu düşünmeye başladık” dedi.

 

ŞANSIMIZ SÜRÜYOR

Grupta ilk yarıyı lider olarak tamamladıklarını hatırlatan Yoğurtçu, “İkinci yarı oynadığımız maçlarda oyuncularım birçok gol pozisyonuna girmesine karşın değerlendiremedi. İyi mücadele ediyoruz, iyi oynuyoruz, iyi de pozisyonlara giriyoruz ama olmuyor. Olması için çaba sarf ediyoruz, oyuncularım da çaba sarf ediyorlar. Gruptan çıkmak için ümitlerimiz tamamen kaybolmadı az da olsa şansımız devam ediyor. Hafta sonu kendi sahamızda karşılaşacağımız Arabayatağıspor maçına takım olarak hazırlanıyoruz. Biz maçımızı kazanıp rakiplerimizin alacağı sonuçları bekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54