www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

FEM ÖĞRENCİLERİNDEN TÜRKİYE DERECESİ

FEM ÖĞRENCİLERİNDEN TÜRKİYE DERECESİ

2014 LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından İnegöl FEM Dershanesi'nden yapılan açıklamada, İnegöl'de 8 öğrencinin Türkiye derecesi elde ettiği belirtildi.

2014 LYS sonuçlarına göre İnegöl’de FEM Dershanesi yine farkını ortaya koydu. İnegöl FEM Dershanesinde sınava hazırlanan Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Ayşenur Toktaş Dil puanında Türkiye 19’uncusu, Zehra Gözet YTM-3 puanında Türkiye 62’ncisi, Seher Atış YMF-2 Türkiye 100’üncüsü, Feyzanur Doğan YTM-2 Türkiye 128’incisi, Şeyma Sütbaş Dil Türkiye 105’incisi, Ayşe Buse Karataş YTS-2 Türkiye 183’üncüsü, Rabia Atmaca YTM-3 Türkiye 205’incisi, Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi öğrencisi Ümmügülsüm Şahin ise YMF 1-2-3-4 puanlarında İnegöl 1’incisi oldu.

 

İnegöl Fem Dershanesi, öğrencilerin elde ettiği bu derecelerle bu sene başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bu başarının gururunu yaşadıklarını söyleyen Dershane Müdürü Orhan Öztürk öğrencileri kutlarken, başarıda emeği geçen tüm okul ve dershane öğretmenlerine de teşekkür etti. İnegöl’de her yıl Türkiye derecelerini çıkarmanın kendileri için mutluluk verici olduğunu belirten Orhan Öztürk “Bireysel başarılarımızın yanında İnegöl’de en çok üniversiteyi kazandıran dershane olma başarımızda bizim için çok önemli. Öğrencilerimiz sene boyunca çok düzenli ve disiplinli çalıştı. Ama asıl iş şimdi başladı. Tercihler de en az sınav kadar önemli. Bu konuda dershanemiz öğrencilere yardımcı olacaktır” dedi.

 

“DÜZENLİ ÇALIŞMAMIN SONUCUNU ALDIM”

Türkiye 19’uncusu olan Ayşenur Toktaş ise, “Başarımda emeği geçen öncelikle aileme, okul ve dershane öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Uzun ve yorucu bir maraton oldu, düzenli çalışmalarımızın sonucunu almış oldum” dedi.

 

Zehra Gözet, Feyzanur Doğan, Ayşe Buse Karataş ve Seher Atış’ta çalışmalarında birbirlerini desteklediklerini ve moral verdiklerini belirttiler, ayrıca ailelerine, okul ve dershane öğretmenlerine teşekkür ettiler.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00