FEN LİSESİ´NDE ?MEZUNLAR GÜNÜ? BULUŞMASI

FEN LİSESİ´NDE ?MEZUNLAR GÜNÜ? BULUŞMASI

İnegöl Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi mezunları, düzenlenen ?Mezunlar Günü´nde bir araya gelerek hasret giderdiler.

 

İnegöl Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi mezunları, yıllar önce ayrıldıkları mekânda İnegöl Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi´nde geçtiğimiz Pazar günü bir araya gelerek ?Mezunlar Günü´nü coşku ile kutladılar. Öğrencilerin mezun olduktan sonra ilk kez bir araya geldikleri bu günde tertemiz duygular özleme dönüşünce kavuşmaların kaçınılmaz olduğu görüldü.

 

ESKİ MÜDÜRLER DE BİR ARAYA GELDİ

Kutlama programına mezun öğrencilerin yanı sıra, Okul kurucu müdürü H.Avni Okumuş, bayrağı devrettiği yine eski müdür Yaşar Güneş, okul müdürü Sezgin Ekici, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

?1. MEZUNLAR BULUŞMASI?

İnegöl Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi ?1. Mezunlar Bulaşması? okul çok amaçlı salonunda düzenlenen törenle başladı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından program Okul Müdürü Sezgin Ekici´nin kısa selamlama konuşması ile start aldı.

MEZUNLAR DERNEĞİ KURULACAK

Geçmiş günlere tatlı bir tebessümle dönüşü sağlayan slayt gösterisinin ardından eski müdürlerin anılarını ve duygularını paylaştıkları kısa konuşmalara geçildi. Konuşmaların sonrasında, mezun öğrenciler arasında mezunu olmaktan duyduğu gururu ve aldıkları eğitim kalitesini anlattıkları karşılıklı kısa görüşmeler oldu. Ayrıca Mezunlar Derneği kurulması adına çalışmaların başlatılması kararı da bu görüşmelerde alındı.Yenilen yemeğin ardından müzik dinletileri kaldıkları okul pansiyonundaki nostaljigezileri, okulbahçesinde geçmiş güzel günleri yâd eden ve şimdi öğrenimlerini sürdürdükleri üniversite tecrübelerini paylaştıkları sohbetlerden sonra toplu fotoğraf çekimleri ile kutlama sona erdi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07