www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Fenerbahçe'de İhsan Gönül Güven Tazeledi

Fenerbahçe

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği 8. Seçimli Olağan Genel Kurulunu yaptı. Tek listenin aday olduğu seçimde mevcut Başkan İhsan Gönül üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.

21 Mart Pazar günü yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle gerçekleşemeyen genel kurul, 28 Mart Pazar günü çoğunluk aranmaksızın pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirildi. 

Divan Başkanlığını  Cemal ARIK, Katip Üyelikleri  Burhanettin ÖZDEMİR ve Türker KANAR’ın yaptığı Genel kurulda 46 üye oy kullandı.

2019 ve 2020 dönemi Dernek Başkanlığını yürüten İhsan GÖNÜL ve arkadaşlarının tek liste ile aday olduğu ve başka adayın çıkmadığı genel kurulda, katılan 46 üyenin tamamının oyunu alan liste seçimleri kazanmış oldu.

Başkan İhsan Gönül konuşmasında iki yıllık faaliyetlerini anlattı. Bu dönem dernek üyelerimize ve Fenerbahçelilere layık sosyal tesisleri ile bir dernek binasının yapılması için çalışacaklarını, bu projeye destek verecek birçok sanayici üyemizin ve Fenerbahçelilerin olduğunu söyledi.

Dilek ve temennilerde söz alan Onursal Başkanımız Refik Tabakoğlu duygusal bir konuşma yaptı.

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği’nin yeni başkan ve yönetimi şu isimlerden oluştu.

Başkan İhsan Gönül, Yönetim Kurulu Üyeleri Ergün Yıldız, Hakan Yoldaş, Ünal Tiryaki, Mustafa Murat Ekinci, Nezahat Balkış, Nilüfer Ezim, Levent Ölmez, Hakan Sorguç, Deniz Erdem, Atalay Kiremitçi, Doğan Temizkan, Tarık Tuğ, Kamil Çetin, Tayfun Fergana.

Denetleme Kurulu; İsmail Fergana, Burhanettin Özdemir,  Şakir Çalışkan.



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36