www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Fenerbahçelilerde Aşure Etkinliği

Fenerbahçelilerde Aşure Etkinliği

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Muharrem ayı dolayısı ile her sene düzenlenen aşure ikramı geleneğini bu senede devam ettirdi.

Muharrem ayında birçok STK, Cami, Dernek ve hayır sever vatandaşlar aşure ikramlarında bulunuyor. İnegöl´de aşure ikramları artık geleneksel hale getirildi. İnegöl Fenerbahçeliler Derneğinde de uzun yıllardır devam eden ve geleneksel hale getirilen aşure ikramları bu senede devam etti. İnegöl Fenerbahçeliler Derneği lokalinde Fenerbahçe Antalyaspor maçı öncesi 1000 kişilik aşure ikramında bulunuldu.

İnegöl Fenerbahçeliler Derneğinin aşure ikramına İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü ve eşi Nurşen Görücü, İnegöl Belediye Başkan yardımcısı Eşref Yiğit ve birçok Fenerbahçeli taraftar katılarak önce aşure yedikten sonra hep birlikte Fenerbahçe Antalyaspor maçını izlediler.

Konu ile ilgili açıklama yapan İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İhsan Gönül, İnegöl Fenerbahçeliler Derneğinin sadece bir spor derneği olmadığını belirterek yaptığı açıklamada; ? Her sene düzenli olarak yapmış oldukları aşure etkinliğini geleneksel hale getireceklerini belirterek; ?Derneğimizin 2019 yılı etkinlik programında yer alan ve Mübarek Muharrem ayı içerisinde bulunan aşure etkinliğimizi Cuma akşamı Fenerbahçe Antalyaspor maçı öncesi derneğimize gelen üyelerimize ve misafirlerimize aşure ikramında bulunduk. Birlik, beraberlik ve dostluk içerisinde gayet güzel bir ortam oluştu. Bu tür etkinliklere dernek olarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. İnegöl Fenerbahçeliler Derneği sadece bir spor derneği olmayıp, sosyal kültürel faaliyetlerinde gerçekleştiren, İnegöl´ün sosyal hayatına renk katmaya çalışan bir taraftar derneğidir. Buradan sizlerin aracılığı ile tüm İnegöllülere taraftarımız olsun olmasın herkese selamlarımı sevgilerimi iletiyorum.? İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25