www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Fenerbahçelilerden Mehmetçiğe Destek

Fenerbahçelilerden Mehmetçiğe Destek

İnegöl Fenerbahçeliler Derneğine mensup kadın üyeler, Mehmetçikler için ördükleri bin 500 adet boyunluğu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş´a teslim ettiler.

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği, ülkemizin güvenliği için canını hiçe sayan Mehmetçiklerimizi unutmadılar. Derneği Kadın üyeleri, el emekleri göz nurları askeri boyunlukları Mehmetçiklere gönderdiler. El emeği bin 500 adet boyunluk, Türkiye´nin çeşitli yerlerinde görev yapan Mehmetçiklerimize iletilmek üzere Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş´a teslim edildi.

 

ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN

Dernekte düzenlenen programda konuşan İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Cemal Arık, ?Bizim Kadın üyelerimiz güzel bir etkinlik hayata geçirdiler. Boyunluklarımızı kullanacak olan Mehmetçiklerimizin her türlü kazadan beladan korunarak, vatanın iç ve dış güvenliğinin savunmasında Allah yar ve yardımcıları olsun? dedi.

 

İÇLERİNİ ISITMAK İÇİN BİR ÇALIŞMA YAPTIK

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Kadın Üyesi Nezahat Balkış ise,  ?Mehmetçiklerimizin ülke içinde ve dışında, bizleri ve vatanımızı korumak için mücadelelerini görüyoruz. Onların bir nebze olsun yanlarında olmak, içlerini ısıtmak için bir çalışma yaptık. El emeklerini harcayarak boyunlukları yapan kadınlarımıza teşekkür ediyoruz. Emeklerini zayi etmedik. Bin 500 adet boyunluk yaptık? şeklinde konuştu.

 

Mehmetçikler için yapılan boyunları teslim alan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş da, Türk Silahlı Kuvvetler üyelerinin, ülke savunmasını sağlamak için ülkemizin her yerinde gözünü kırpmadan görev yaptığını belirterek, Fenerbahçeliler Derneği yönetimine bu desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19