FENERBAHÇELİLERDEN TEBRİK ZİYARETİ

FENERBAHÇELİLERDEN TEBRİK ZİYARETİ

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, üçüncü kez Belediye Başkanı seçilen Alinur Aktaş'ı ziyaret ederek tebrik ettiler.

 

 

 

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği, görevinde 3. dönemini geçiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı Aktaş’a ‘geçmiş olsun’ dileklerini de ileten dernek yönetimi Aktaş’a üzerinde ismi yazılı olan Fenerbahçe forması hediye ettiler.

 

OKUL DESTEĞİ İÇİN TEŞEKKÜR

Ziyaret esnasında bir konuşma gerçekleştiren İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık, “3’üncü döneminizin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını, başarılı Belediye Başkanlığınızım Fenerbahçeliler Derneği olarak devam etmesini diliyoruz. Hamamlı Mahallesi’nde yaptırdığımız okul sizlerin de katkıları oldu. Onun için ayrıca teşekkür ediyoruz. Yönetim olarak sizleri ziyaret etmekte biraz geç kaldık. Sizlerin önce İnegölspor, ardından Bursasporlu olduğunuzu biliyoruz. Ama aynı zamanda ilgi duyduğunuz bir takım var. Fenerbahçe’ye bir sempatinizin olduğunu biliyoruz. Sizin güzel bir ruh yapınız var. Allah daim etsin. Fiziken nazar değmemesi için Fenerbahçeliler Derneği olarak bir forma hediye etmek istiyoruz. Bu vesileyle 2014-2015 futbol sezonun tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

 

TAKİBİ HAYRI DAHA DA TATLANDIRIYOR

Sivil toplum kuruluşlarının sadece tabelalarda olmadığını belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Onların yaptıkları çalışmalar, faaliyetler önemli. Ben de bunların bir kısmına katılma şansı buldum. Fenerbahçeliler Derneği geçmişte çok önemli bir eğitim projesine imza attı. Çorbada kurum olarak bizim de tuzumuz bulundu. Bugün tekrar bu kuruma sahip çıkıyor olmanın, onu takip ediyor olmanın açıkçası yapılan hayrın daha da tatlandırıldığın, daha da güzelleştirdiğini düşünüyorum. Bu çok önemli bir konu. Yapıp bir kıyıya bırakmaktan ziyade onu takip etmek de önemli. Keşke her kurumumuzun, her sivil toplum örgütümüzün bu manada hedefleri olsa... Onun yanında farklı sosyal faaliyetlere de imza atıyorlar. Değişik eğitim ev bilgilendirme toplantıları yapıyorlar. Kahvaltı adı altında birlik, beraberlik sergileniyor. Bunların ben önemli çalışmalar olduğunu düşünüyorum. Yine özellikle son yılların belası durumundaki uyuşturucuyla mücadeleyle alakalı yapılan çalışmaların da önemli faaliyetler olduğunu düşünüyorum. Allah nasip etti 3’ncü kez Belediye Başkanı olarak seçildik. İnşallah bir şey mani olmazsa 4 buçuk yıl daha bu şehre hizmet etmekten büyük bir şeref ve onur duyacağımız ifade etmek istiyorum. Makamlar gelip geçici ama asıl olan bizim yaptığımız hizmetler, ortaya koyduklarımız. Hepimiz bu şehrin bir değeriyiz, parçasıyız. Bunu hangi çatı altında yaparsak yapalım, bu şehirde yaşayan herkes bu şehrin bir parçasıdır, bir değeridir. Emekli olsun, mobilyacı olsun, çiftçi olsun, işçi olsun, başkan olsun, memur olsun sıfatın ne olduğu hiç önemli değil. Şehrimizin ciddi avantajları olduğu gibi maalesef hızlı büyümeye paralel, belki bazı handikapları da var. İnanıyor ve ümit ediyorum ki, bu dönemde bunları bertaraf etmek, şehri daha büyük güzelliklere ulaştırmak için hep birlikte gayret göstereceğiz. Bugün İnegöl Fenerbahçeliler Derneğimiz hayırlı olsun ziyaretine geldiler. Herkesin gönül verdiği bir takım vardır. Önemli olan bunları dostluk, centilmenlik ve kardeşlik havası içerisinde yaşamaktır. Sene sonunda başarılı olan şampiyon olur, hedefine ulaşır. Allah bu manada yola çıkmış herkese başarı ve kolaylıklar nasip etsin diyorum. Ben kendilerine geldikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07