www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Fidan Dönemi Resmen Başladı

Fidan Dönemi Resmen Başladı

Fikret Fidan Başkanlığında kurulan İYİ Parti İnegöl İlçe teşkilatı yeni yönetimi resmi olarak göreve başladı.

31 Mart 2019 Yerel ve İdari seçimler sonrası uzun bir sesliğe bürünen İYİ Parti İnegöl İlçe teşkilatı sesliğini bozarak, Fikret Fidan başkanlığında yeni yönetimini kurdu. Kurulan yeni yönetim ise Fikret Fidan başkanlığında basın mensupları ile İYİ Parti İnegöl İlçe Teşkilatı kurucu başkanı Müfit Besler´e ait Besler 2 köftecisinde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelerek yeni yönetim kamuoyuna tanıtıldı.

Barış Pınarını Destekliyoruz

Düzenlenen yemek sonrası Türkiye´nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekâtı hakkında açıklamalarda bulunan İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Fikret Fidan; ?Ülkemiz sınırlarının güvenliğini sağlamak, hemde ülkemiz ve bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak adına başlatılan Barış Pınarı  harekatına destekliyoruz.  Mehmetçiklerimizin burunları dahi kanamadan görevlerini bitirerek yuvalarına dönmelerini  yüce Yaradan´dan niyaz ediyorum. İYİ Parti İlçe başkanlığı olarak devletimizin kahraman askerlerimizin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu uğurda şehadet şerbetini içen şehitlerimize Allah´tan rahmet yaralanan Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz.? İfadelerini kullandı.

Yeni yönetimi tanıtmak için buradayız

Amaçlarının İYİ Partiyi İnegöl´de daha ileriye götürmek olduklarını belirten Fidan; ?Uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle birlikteyiz. İYİ Parti genel merkezinin vermiş olduğu yetki doğrultusunda, İnegöl´de İYİ Partinin yönetimini oluşturduk. Bu yeni yönetimi de bu akşam sizinle tanıştırmak için bu toplantıyı yapmış bulunmaktayız. Yaklaşık 2 aydan beri yönetim kurulu olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Fakat halledilmesi gereken bazı özel işler olduğunu için bu işin resmileşmesi gecikti. Kurucu başkanımız ve onursal başkanımız Müfit Besler bizimle, Allah uzun ömür verdikçe kendisi İnegöl İYİ Partinin kurucu başkanı olarak devam edecek, partimizde onunla beraber kurucu olarak görev yapan arkadaşlarımızın partimize emekleri çok sıfırdan bir parti oluşturmak kolay bir şey değil. Biz bir bakımahazır olan bir partinin başına geldik. Ben huzurlarınızda kendisine arkadaşlarımın adına çok teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren bizim amacımız İYİ Partiyi İnegöl´de biraz daha ileriye götürebilmek.? Dedi

Karma Bir Yönetim Oluşturduk

Eski yönetimden bazı isimlerin, şimdiki yönetimde de yer aldıklarını ve karma bir yönetim oluşturduklarını belirten Fidan "Kurduğumuz yeni yönetimde eski yönetimde görev yapan arkadaşlarımızı da alarak karma bir yönetim oluşturduk. Meclis üyelerimizi tüzük gereği yönetime alabiliyoruz ve onları da işin içine soktuk. Sadece meclis üyesi olarak değil yönetimin içerisinde de olacaklar. Bizim niyetimiz İnegöl´e ve İnegöl insanına hizmet edebilmek. İYİ Parti yönetimi olarak Yapıcı bir muhalefet sergileyeceğiz.?

Bu dönem daha dikkate alınıyoruz

Partilerinden meclis üyesi olan isimlerin aylık olarak meclis toplantılarına girdiklerini ve muhalefet olarak geçen dönemlere göre bu dönem mecliste daha dikkate alındıklarını belirten Fidan son olarak; ?İnegöl için yapılabilecek projeleri mecliste bulunan arkadaşlarımız aracılığı ile meclise sunarak hayata geçirmeyi planlıyoruz. Neticede bizler muhalefetiz, bu icranın başında iktidar var. Bizler muhalefet olarak yol gösterici olacağız. Kırmadan, dökmeden iktidar partisinin de yanlışlarını söyleyebileceğiz.? Şeklinde açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Yönetimi açıklandı

Fikret Fidan başkanlığında oluşan İYİ Parti Yönetiminde ise şu isimler yer alıyor. Ahmet Taylan Sezer, Bülent Ergül, Cemal Örenli, Cemal Havanlı, Dursun Öztürkoğlu, Eray Soral, Ersoy Durmuş, Fahrettin Baykan, Filiz Öztürk, Hatice Göksoy, İsmail Karaman, İbrahim Şimşek, Mine Ezim Parlar, Mehmet Kerimoğlu, Metin Kaya, Muammer Karaca, Neşe Gökmen, Olgun Yüksel, Özlem Namlıoğlu, Ramazan Korkmaz, Regaip Korkmaz, Sadık Erdoğan, Sevda Özcan, Soner İzci, Tuncay Yalanız, Uğur Acar, Yavuz Sümer, Ahmet Döğen, Ayşe Çalışır, Cengiz Atış, Fikriye Susam, Hasan Rupçuz, Özkan Güngör, Yüksel Acar.

Düzenlenen yemek programında konuşmaların ardından İYİ Parti İlçe başkanı Fikret Fidan tarafından İnegöl İYİ Parti Kurucu başkanı olan Müfit Besler´e çiçek takdim edildi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51