www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

FIKRA DEĞİL GERÇEK

FIKRA DEĞİL GERÇEK

Baykut Sokak’ta UEDAŞ binasının önünde bulunan logar, Belediye çalışanları tarafından yapılan asfalt çalışması sırasında asfaltla kapatıldı. Fıkraları aratmayan olay, logarı gören vatandaşlara Karadeniz fıkralarını anımsattı.

 

İnegöl Belediyesi, 2013 yılı asfalt yılı ilan etti ve şehrin birçok noktasında asfaltlama çalışması yaparak sorunlu birçok bölgeyi yeni asfalta kavuşturdu. Asfalt çalışmaları kapsamında Sinanbey Mahallesi’nde UEDAŞ binasının da bulunduğu Baykut Sokak üzerinde de asfaltlama çalışması yapıldı. Ancak belediye ekipleri asfaltlamaya kendilerini o kadar kaptırmışlar ki, ortaya karadeniz fıkralarını aratmayacak bir tablo çıktı. Sokak üzerinde yapılan asfaltlamada, su gideri olarak kullanılan logarın üzeri de asfaltla kapatıldı. Bu durumun farkına varmayan ekipler logarı o haliyle bırakınca, ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

SOSYAL MEDYAYA DA DÜŞTÜ

Gören vatandaşların şaşkınlıklarını gizleyemediği logar, sosyal medyada da alay konusu oldu.

Öte yandan, asfaltla kapatılan logarın yaklaşık 50 metre ilerisinde aynı sokak üzerinde bulunan başka bir logarın da toprak, çöp ve pislik nedeni ile kapandığı görüldü. Yağışlı havada su baskınlarının sık sık yaşandığı İnegöl’de logarların halini görünce su baskınlarının sebeplerini anlamak zor olmazken, çevredeki vatandaşlar her işki logarın da açılmasını istediklerini söylediler.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00