FİKRET BAYRAM´DAN SERT TEPKİ

FİKRET BAYRAM´DAN SERT TEPKİ

İnegöllü Mavi Marmara gazisi Fikret Bayram, İsrail ile Türkiye arasında yaşanan son olayları sosyal medya hesabı üzerinden ?Terbiyesizliği Gün Sananlar? başlığı altında kullandığı ifadelerle sert bir şekilde eleştirdi.

31 Mayıs 2010 tarihinde İsrail Savunma Kuvvetlerinin Gazze´ye insani yardım taşıyan 6 gemiye, Akdeniz´de, İsrail´den 70-80 mil açıktaki uluslararası sularda içinde 3 tane İnegöllünün bulunduğu Mavi Marmara gemisine saldırmış 9 vatandaşımız hayatını kaybetmişti.

Mavi Marmara olayından sonra Türkiye-İsrail arasında bürokratik görüşmeler durma noktasına gelmiş iki ülke arasında ipler gerilmişti.

SOSYAL MEDYAYI ÇALKALANDI

Dün Türkiye ile İsrail arasında yapılan anlaşma sonrası sosyal medyada birçok yorum yapılırken, yaşanan son olaylara Mavi Marmara gemisinde bulunan Fikret Bayram´dan tepki geldi.

SERT TEPKİ

Bayram sosyal medya hesabından yaptığı ?Terbiyesizliği Gün Sananlar? başlıklı açıklamasında; ?Bugüne kadar elimden geldiğince Mavi Marmara yolcusu olduğumu paylaşmadım. Ancak bu kan gölüne dönen güvertede olduğum, 9 kardeşimi oracıkta şehit verdiğim ve Siyonist İsrail köpeklerinin aşağılık davranışlarına muhatap olduğum gerçeğini değiştirmez. Hayatımın her anında şerefle taşıyacağım o yolculuğa ait yaşadıklarımdan zerre miktarı pişman da değilim. Ancak dili yere değesiye yalakaların, dışarıdan dik durduğu sanılan omurgasızların seviyesiz sözlerini de sindirecek değilim. Siz aklını kiraya vermiş çapsızların, tamamen doğru belgelere ait paylaşımlarımdan duyduğunuz rahatsızlığı tahmin edebiliyorum. Bunda bir sorunda yok. Ama beni kendi çapsızlığınıza çekme çalışmanız kabul edilebilir değildir. Kelime seçimlerinize özen gösterin ki özen gösterilenlerden olasınız? ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07