www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

FİLENİN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

FİLENİN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

İnegöl Belediyesi tarafından Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasının final karşılaşması nefes kesti. Çekişmeli müsabakanın ardından dereceye giren takımlara ve sporculara ödülleri törenle takdim edil

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl ?Birlik Beraberlik ve Milli İrade´ teması ile düzenlenen 29´uncu Uluslararası Kültür Sanat Festivali, halk dansları gösterileri ve çadır etkinlikleriyle olduğu kadar düzenlenen turnuvalar da büyük coşkuya sahne oldu. Nefes kesen karşılaşmaların oynandığı turnuvalardan biri olan Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası´nın final karşılaşması dün akşam (Perşembe) Belediye Spor Salonunda oynandı. Çekişmeli geçen final maçında Posoflular Derneği ile Şavşatlılar Derneği karşı karşıya geldi.

ŞAMPİYON ŞAVŞAT

Toplam 15 takımın 4 grupta katıldığı turnuvada grup müsabakalarında ilk iki sırayı alan takımlar, çapraz eşleşme ile eleminasyon maçları oynadı. Bu karşılaşmalarda galip gelen 4 takım, lig usulü oynanan final grubunda mücadele etti. Turnuvanın son müsabakasında karşı karşıya gelen Şavşatlılar Derneği ile Posoflular Derneği arasında oynanan maç, adeta nefesleri kesti. Şavşatlılar Derneği ilk iki seti alıp 2-0 öne geçmişken, Posoflular Derneği zoru başararak durumu 2-2´ye getirdi. Final setinde her iki takımın mücadelesi de izleyenlerden alkış topladı. Set sonunda kazanan Şavşat Kültür Derneği oldu. Şavşat Kültür Derneği aldığı galibiyetle turnuvanın da şampiyonu olmayı başardı. Alınan puanlar sonucunda Hayriye Köyü 2´nci olurken, Posof Kültür Derneği ise turnuvayı 3´ncü sırada tamamladı.

ŞAMPİYONA KUPASINI EŞREF YİĞİT VERDİ

Maçın ardından turnuvanın kupa töreni gerçekleştirildi. Şampiyon Şavşatlılar Derneği´ne kupasını ve madalyalarını Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit takdim etti. Kupa töreninde bir konuşma da yapan Eşref Yiğit, ?Bildiğiniz gibi bu yıl 29´uncusunu birlik beraberlik ve milli irade temasıyla düzenlediğimiz Kültür Sanat Festivalimizin artık sonuna geliyoruz. Festival kapsamında voleybol turnuvası düzenlemiştik. Bu akşam da bunun kupa töreni için bir aradayız. Ben müsabakalara katılan tüm takımları tebrik ediyorum. Tabi her müsabakanın bir kazananı var, her turnuvanın da bir şampiyonu var. Tüm takımlarımızı ve derece elde eden takımları tebrik ediyorum. İnşallah bir dahaki senelerde de bu turnuvalarımız devam edecek? dedi.

Turnuvada dereceye giren diğer takımlara da kupa ve madalyalarının verilmesinin ardından turnuvada yer alan tüm takımların temsilcilerine plaket takdim edildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19