www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Filenin Şampiyonu Spor Lisesi Oldu

Filenin Şampiyonu Spor Lisesi Oldu

Bursa Okul Sporları Liselerarası Voleybol Turnuvası finalinde Nuh Mehmet Küçükçalık Lisesi´ni 3-1 yenen İnegöl Spor Lisesi turnuvanın şampiyonu oldu.

Alınan sonuçlardan sonra oluşan sıralamada şampiyon İnegöl Spor Lisesi, 2´nci Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi, 3´üncü Gürsu M.T.A.L., 4´üncü Bursa Spor Lisesi oldu.  İlk 3 takımınBursa´yıgruplarda temsil edeceği öğrenildi.

BAŞARI YAĞACAK

Turnuvanın şampiyonu olan İnegöl Spor Lisesi Müdürü Orhan Atan, yaptığı açıklamada;?Bu öğretim yılında şimdiye kadar 3 Bursa finali oynadık, 2´sini kaybederek 2´nci olduk.Voleybolda ise şampiyon olduk.Salon sporlarında çok geriydik. Bursa merkez kupaları alıp gruplara gidiyordu.Bizim voleybolda Bursa şampiyonluğumuz İnegöl´de bir ilk oldu. Bunu başarmamız ilçemiz adına büyük bir başarı. Futsal kız ve erkeklerden sonra voleybol takımımızında Bursa´yı gruplarda temsil etmesi beni ve okulumu gururlandırıyor. Gruplara gidecek takımlarımızın hocaları Sayan Turan Mehmet Çetin ve Bijen Filiz´i kutluyorum.Emeği gecen idareci ve öğretmenlerimizide kutluyorum. 28-31 Aralık´ta futsal kız ve erkek takımlarımız ile gideceğiz. Voleybol gruplarına ise 8-10 Şubat 2018´de gideceğiz.Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Sırada Pazartesi günü yarı final oynayacağımız futbol ve ardından atletizm yarışları var. Hazırlıklarımız devam ediyor. Kız erkek futsal için Tekirdağ´a gideceğiz? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19