www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

FİLENİN SULTANLARI TUTULMUYOR

FİLENİN SULTANLARI TUTULMUYOR

Bursa Yıldız Kızlar kategorisinde boy gösteren İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, ligde oynadığı 3 müsabakadan da galibiyetle ayrıldı.

 

İnegöl Kapalı Spor Salonu´nda çalışmalarını yürüten İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı, Bursa liglerinde göz doldurmaya devam ediyor. 

 

Bu yıl ilk defa Bursa İli Yerel Lig müsabakalarında Yıldız Kızlar kategorisinde yarışan Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübünün kızları 3 maçı geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta Bursa nın köklü kulüplerinden DSİ Spor Kulübü ile oynayan ve 3-2´lik mağlubiyetle başlayan ekibimiz, ikinci maçını Bursa Çekirge Kapalı Spor Salonunda, Bursa Voleybol Spor kulübü ile oynayarak 3-0 kazandı. 28 Aralık Pazartesi akşamı Kestel İlçe Spor Salonu´nda oynanan müsabakada Kestel Belediye Spor Kulübünü de 3-0 yenen filenin sultanları,  3. haftayı da galibiyetle tamamlayarak gruplarında 2 sırada yerini aldı.

 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Takım antrenörü, aynı zamanda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Voleybol Antrenörü Serkan Seçkin, takım kaptanı Zeynep Gün,  oyuncular Sümeyye Bircan, Betül Uysal, Sena Genç, Özlem Musaoğlu, Hatice Yeğen, Neslihan Arslan, Müge Erol, Eda Tunç yürek, Yaren Çakır, Ece Yesim, Sıla Demir büken, Süheda Ak, Çağla Yavuz, Buse Şahin ile birlikte kapalı spor salonundaki antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

 

SALON SPORLARINA İLGİ ARTIYOR

Takımın gidişatı ile ilgili bilgi veren İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, ?Kulübümüz bünyesinde spor yapan kızlarımıza başarılar diliyorum. Geçen yıl 2000-2001-2002 doğumlu küçük kızlarımızla voleybolda bir altyapı oluşturma çalışması yapmıştık. Bu çocuklarımızdan oluşan yıldız kızlar voleybol takımımız bu yıl bölgesel ligde mücadele ediyor. Şu anda grubunda çok iyi durumda. Mücadele ettikleri takımlara göre yaşları küçük olmasına rağmen güzel sonuçlar alıyorlar. Ben kızlarımıza ve hocalarına teşekkür ediyorum. Antrenörümüz Serkan Seçkin yönetiminde kızlarımızdan oluşturduğumuz takımlarımız, yerel ligde mücadele ederken, fiziki ve teknik olgunluğa erişenleri de milli takım altyapılarına hazırlamış olacağız. İnegöl´de sporun gelişimi, özellikle salon sporlarına ilginin artırılması adına kamuoyundan ve öğrenci velilerinden destek bekliyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19