www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Filenin Şampiyonu İnegöllü Voleybolcularla Bir Araya Geldi

Filenin Şampiyonu İnegöllü Voleybolcularla Bir Araya Geldi

21 Ağustos’ta Ankara da düzenlenen Dünya Yıldız Bayanlar Voleybol Şampiyonasında Dünya şampiyonu olan Türkiye Yıldız Bayan Milli voleybol takımının başarılı oyuncusu Ece Hocaoğlu, İnegöl Geçlik Spor Kulübünü ziyaret etti.

Dünya şampiyonu takımın milli oyuncusu Ece, Milli Masa Tenisi antrenörü olan babası Hikmet Hocaoğlu ile birlikte bayrak spor mağazasında onuruna verilen kokteyle katılarak, Gençlik spor bayan voleybol takımı oyuncuları ile bir araya geldi.

Bıkmadan Usanmadan Çalıştık

2003 yılında Bursa DSİ spor külübünden ilk hocası olan Serkan Seçkin ile de hasret gideren Milli oyuncu Ece Hocaoğlu, Gençlik spor bayan voleybol takımı oyuncularına Dünya Şampiyonası’nda takım olarak başarılı olduklarını söyledi. Türkiye’ye tarihinde ilk defa bir Dünya şampiyonası kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını ve bu başarıyı elde etmek için çok çalıştıklarını belirten milli oyuncu “Nasıl ki mimar, mühendis veya iş sahibi insanlar sabah 8’de işe gidiyorsa, bizde aynı mimarlar gibi iş sahibi insanlar gibi sabah 8’de antrenmanlara gittik. Bıkmadan usanmadan çalıştık, bu çalışmanın meyvesi olarak da Dünya Şampiyonu olduk” dedi.

Ece İle Gurur Duyuyorum

Milli oyuncunun Bursa DSİ spor külünden ilk hocası Serkan Seçkin’de, milli takımın başarılı oyuncusu Ece’nin milli takımla yaşadığı Dünya Şampiyonluğundan dolayı gurur duyduğunu söyledi. Başarılı sporculuğu yanında karakteri ve güzel kişiliği ile örnek sporcu olduğunu söyleyen Seçkin, başarılarından dolayı milli oyuncuyu tebrik etti.

İlk voleybol hocalarından Serkan hocaya ve onun çalıştırdığı Gençlik Spor Voleybol takımına yapmış olduğu ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu söyleyen Dünya Şampiyonu milli takım oyuncusu Ece Hocaoğlu, Bayrak Spor Mağazası sahibi Levent Bayrak’a da gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19