www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

FİLENİN SULTANLARI 3. LİG’DE

FİLENİN SULTANLARI 3. LİG’DE

İnegöl Gençlik ve Spor Kulübü Bayan voleybol takımı, 2 sezondur mücadele ettikleri Bölgesel Amatör Ligden 3. Lige yükseldi.

Türkiye 3. Lig Bayan Voleybol Takımlarının kuraları çekildi. İnegöl’ün Sultanları, kura çekimi sonucunda 12 takımlı B gurunda yer aldı. Grubumuzda yer alan diğer takımlar ise şöyle sıralandı: Sakarya Yeni Hendek, Bursaspor, Çanakkale Yeşil Bayramiç, İstanbul Hazım Ersu İ.Ö.Okulu, İstanbul Es Spor, Kocaeli B.Ş, Belediyespor, Kağıtspor, Yalova Çiftlikköy Belediye, İstanbul Silivrispor, İstanbul Ataşehir Belediye, Edirne Kırcasalih Maden, Kocaeli Değirmendere.

 

Öte yandan, Federasyon Başkanı Erol Ünal Karabıyık, geçtiğimiz hafta kulüp ve salon ziyaretleri sırasında İnegöl İlçe Kapalı Spor Salonunda İnegöl’ün sultanlarının antrenmanımızı izlemişti. İnegöl’de bayan sporunda bir ilki gerçekleştirildiğine vurgu yapan Karabıyık, İnegöl Gençlik ve Spor Kulübü Bayan voleybol takımının Türkiye’de böyle bir başarının alt yapıda yetişip takviyesiz 3 lige çıkan ayrıcalıklı takımlardan biri olduğunu söyledi.

Kulüp Başkanı Yakup Gürel ise, sezon açılışında yaptığı açıklamasında; “İki sezondan bu yana bölgesel ligde yer almaktaydık. Büyük bir mücadele ve azim ile takımız 3. Lige yükselmeyi başardı. Takımımız İnegöl’de yetiştirdiğimiz altyapılardaki sporcularımızdan oluşmaktadır. Bu başarıda en güzel duygu, yetiştirmiş olduğumuz çocuklarımızla bu başarıyı almamızdır. Burada kendi altyapılarımızın gücünü ve geleceğinin olacağını görmek bizlere ayrı bir mutluluk vermektedir. Sezon açılışımızı bizleri yalnız bırakmayan Federasyon Başkanımız Sayın Erol Ünal Karabıyık’a, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Osman Gümüş’e çok teşekkür ederim. Sporcularımız, ailelerimiz ve antrenörümüzle ligde başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19