www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Filenin Sultanları Sonradan Açıldı

Filenin Sultanları Sonradan Açıldı

Voleybol 3. Ligi B grubunda mücadele eden İnegöl’ün Sultanları, kötü başaladıkları ve uzun süre puan alamadıkları ligin ilk yarısının son iki maçını da kazanarak üst üste galip gelmenin mutluluğunu yaşıyor.

İnegöl’ün Sultanları, kötü bir başlangıç yaptıkları ve uzun süre puan alamadıkları 3. Lig B grubunda ilk yarının son iki maçında da rakiplerine geçit vermedi. Lige geç ısınan Sultanlar, Çiftlikköy müsabakasından da 3-0’lık net skorla galip ayrıldı.

 

SETLERDE BARİZ ÜSTÜNLÜK

İlk yarıyı ligde kalma umuduyla bitiren Filenin Sultanları, Yalova ekibine karşı çok iyi hazırlanıp iyi bir mücadele sergileyerek 3-0’lık net bir skorla kazanmayı bildi. İlk maçlarını Yalova’da oynayan Sultanlar, 3-1 kaybettiği maçın rövanşına çok iyi hazırlanarak ilk seti 25-13, ikinci seti 25-21, son seti ise 25-3 kazandı.

 

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Antrenör Serkan Seçkin, yaptığı açıklamada lige başlarken amaçlarının ligde kalmak ve burada yetenekli sporcuların yollarını açmak olduğunu ifade ederek; “Bu iki maçı üst üste kazanmak bizi düşme potasından çıkarttı. Ayrıca takımımıza büyük bir güven gelmiştir. Özellikle şunları söylemek isterim ki, takımımızın ligde oynayan tüm takımlar içersinde en küçük yaş grubu olduğumuz ve liglere bakıldığında en düşük bütçeye sahip olduğumuz görülmektedir. Bu da profesyonel liglerde öncelikli olarak maddiyatın önemli olduğunu göstermekte, ama bizlerin amacı sadece kendi sporcularımızla bu ligde bulunmaktır. Bu hafta takımımız Çanakkale deplasmanında oynayacak. Bu maçımıza da takım olarak iyi hazırlanıyoruz. İnşallah bu seriyi bozmayıp Çanakkale ekibi karşısında da iyi bir oyun sergileyip maçı kazanırız. Ayrıca bu hafta bizlere tribünde büyük destek veren herkese çok teşekkür ederim” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19