www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Filenin Sultanları Tutulmuyor:3-0

Filenin Sultanları Tutulmuyor:3-0

Avonsofa Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Voleybol takımı Pazar günü İnegöl kapalı spor salonunda ağırladığı Yalova Belediye Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımını 3-0 yenerek ligdeki çıkışını sürdürdü.

İnegöl ün Sultanları ligde oynadığı güzel oyunuyla göz dolduruyor. Kendi seyircisi önünde rahat bir oyun çıkaran inegölün sultanları rakibine set vermeden maçı kazanmasını bildi. Avonsofa Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol bayan takımı, Sümeyye Taşkın (kaptan), Elif Delioğlu, Ebru Olaştagöz, Neslihan Levent, Büşra Savaş, Selinay Cincan, Nurbanu Toktaş, Fatoş Gülçin Şenel, Ezgi Türkmen, Pelin Ildırkaş ve Şeyma Baştürk ile sahaya çıkarak, ilk seti; 25–21, ikinci seti; 26–24, üçüncü ve son seti ise, 25–17 skorla alarak maçtan 3-0 galip ayrıldı.

 

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Avonsofa Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Serkan Seçkin, Avonsofa Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Voleybol takımının hedefinin bölgesel ligde başarılı olup 3. lig terfilerine adını yazdırmak olduğunu söyledi.

 

Ligde kalan maçların önemli olduğunu dile getiren Serkan Seçkin, “Artık tüm maçlar bizim için hayati önem taşıyor, 3. lig terfilere katılabilmemiz için ligdeki bütün maçları kazanarak başarılı olmamız gerekiyor. Bunun bilincinde maça çıktık ve iyi bir oyunla istediğimiz sonucu elde ettiğimiz için çok mutluyum. Tüm oyuncularım başarılı olmak için çok çalışıyor dolayısıyla bizde çok çalışmanın meyvesini maç kazanarak alıyoruz.” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19